Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köpeğe çarpmamak için kaza yapmıştı, görüntüleri ortaya çıktı

Kocaeli D-100 kara yolunda dün (17 Ocak Çarşamba) meydana gelen kazada aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan araç sürücüsü bariyerlere çarparken kazada 3 kişi de yaralandı. Olaya ilişkin kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Kocaeli D-100 kara yolunda

Kocaeli D-100 kara yolunda dün yaşanan kazada Ankara istikameti Eşme ışıklarında mevkiinde meydana gelen kazada edinilen bilgilere göre,  Ahmet O. yönetimindeki 47 PR 569 plakalı otomobilin sürücüsü önüne aniden çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Kontrolden çıkan araç, önce köpeğe daha sonra da yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

D-100’de meydana gelen kazanın şiddetiyle otomobildeki 3 yolcu yaralandı. Köpek ise telef oldu. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulması üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan 3 yaralı ambulanslarla hastaneye götürüldü. Öte yandan, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, köpeğin aniden yola çıktığı, otomobilin ise manevra yaptığı ancak yine de köpeğe çarptığı anlar yer alıyor.

Kocaeli haber – Köpeğe çarpmamak için kaza yaptı: 3 yaralı