Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor’da sezonun ikinci vedası! 4’lü potadan çıkamadı… Gözyaşları sel oldu!

Türkiye’nin en uzun soluklu yarışma programlarından olan Survivor, dün akşam heyecan dolu bölümü ile izleyicileri bir kez daha ekranları başlarına kilitledi. Ödül oyunu ile başlayan gecenin sonunda bir kişi adaya veda etti. İşte dün gece yaşananlara dair ayrıntılar…

Türkiye’nin en uzun soluklu

Yaklaşık olarak 20 yıldır devam edan Survivor Türkiye, bu sezon da reyting rekorlarını elinde tutmayı sürdürüyor. Şampiyonlardan, finalistlerden ve yarışmanın tarihine damgalarını vuran efsane isimlerden oluşan All Star kadrosu ile 2024 yılında da Tv8’in yayın akışında yer alan Survivor, son olarak dün akşam yayınlanan bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı.

Sezonun başından bu yana bir türlü istediklerini bulamayan ve üst üste oyunlar kaybeden kırmızı takım oyuncuları, son olarak dün akşam düzenlenen ödül oyunu için parkurda yerini aldı. Mavi takım ise galibiyet istatistiğini yükseltebilmek adına bir kez daha tüm hünerlerini sergiledi. Ödül oyununun kazanan tarafına sufle ve tiramisu hediye edilirken gecenin sonunda bir dokunulmazlık oyunu oynandı. 4 kişinin yer aldığı eleme potasında ikili düellolar düzenlendi. Düelloların sonunda adaya veda eden isim belli oldu.

ÖDÜL OYUNUNU KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU

Dün akşam farklı bir ödül oyunu parkuru için sahada yerlerini alan kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, kıran kırana yarıştı. Tiramisu ve sufle ödülü için tüm yeteneklerini sergileyen yarışmacılar adeta ecel terleri dökerken yarışmanın kazananı bir kez daha mavi takım oldu.

ELENEN İSİM GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunları neticesinde 4 kadın eleme potasına girmişti. Mavi takımdan Sahra ve Seda Aktuğlu, kırmızı takımdan ise Kardeniz ve Berna’nın yer aldığı pota, dün akşam eleme oyununa çıktı.

İlk olarak Sahra- Kardeniz, Berna- Seda Aktuğlu karşılaşmalarına şahitlik edildi. Berna ve Sahra düellonun galipleri oldu. Sonrasında ise Seda Aktuğlu ile Kardeniz karşı karşıya geldi. Bir çubuk ile 5 hedefi isabet ettirmeye çalışan yarışmacılar, tüm gece boyunca galip gelmek için uğraştı. Gecenin sonunda elenen kişi Seda Aktuğlu oldu. Takım arkadaşlarından özür dileyen Seda, adaya gözyaşları içinde veda etti.