Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Duygusal ilişki, onların kitaplarında yok! ‘Sevgililik’ denince arkalarına bakmadan kaçıyorlar… İşte ilişki yaşanmayacak burçlar

Astrolojinin, insanların karakterleri üzerinde etkili olduğuna inanılır. Bu doğrultuda hem ülkemizin hem de diğer ülkelerin astroloji uzmanları insan ilişkilerinde etkili olan burçlar ile ilgili sık sık bilgilendirmelerde bulunurlar. Son olarak duygusal ilişki yaşamaktan kaçınan burçları masaya yatıran astrologlar, aşktan koşar adım uzaklaşan o burçları sıraladı.

Astrolojinin, insanların karakterleri üzerinde

Bir arada bulunduğumuz, henüz tanıştığımız veyahut da tanışacak olduğumuz kişiler hakkında fikir sahibi olmamıza doğrudan etki eden astroloji, günümüzde sık sık arama motorlarına konu olur. Göksel analizleri, burçlar üzerinde yaptıkları çalışmalar ve daha pek çok özellikleri ile kişileri ve insan ilişkilerini etkileyen bilgilendirmelerde bulunan astroloji uzmanları, özellikle kişilerin birbirlerini tanımalarına yardımcı olurlar.

Zodyak’a kayıtlı 12 burç olduğunu ifade eden astroloji uzmanları, her bir burcun farklı bir veyahut da birden fazla baskın özelliğinin olduğunu belirtirler. Bu kapsamda o özelliklere bağlı olarak insan ilişkilerine yön verilebileceğini belirten astrologlar, son olarak ilişki yaşamaktan çekinen, ‘aşk’ denildiğinde adeta kanları çekilen o burçları masaya yatırdı. Peki, hangi burçlar ilişki insanı değildir? Hangi burçlar ile ilişki yaşanmaz? İşte ayrıntılar…

KOÇ BURCU

Zodyak’ın en ateşli burçları arasında yer alan Koç burcu, ilişki kurmakta ise oldukça zorlanır. Hızlı karar veren ve anlık yaşamayı tercih eden Koç burcu insanları, bu özellikleri nedeni ile özellikle uzun süre boyunca bir kişiye bağlı kalamazlar. Bu neden ile Koç burçları ile bir gelecek planlamadan önce oldukça iyi düşünmek gerekir.

YAY BURCU

Zodyak’ın en özgürlükçü burcu olan Yay, bu özelliği sebebi ile bir yere veyahut da bir insana bağlanma konusunda son derece başarısızdır. Yeni yerler görmeyi seven ve bu neden ile de sürekli olarak bir keşfetme durumu içerisinde olan Yaylar ile uzun süreli ilişki kurmak nerede ise imkansızdır.

KOVA BURCU

Yenilikçi tarafı daima baskın gelen Kova burcu insanları, mekan değiştirmekten oldukça hoşlanırlar. Yanı sıra yeni insanlar tanımaktan da hoşlanan Kova burcu insanları, aşk konusunda son derece başarısızlardır.