Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Show TV’den o dizi için flaş final kararı! Apar topar yayından kaldırılacak… Tarih verildi!

Diziler arası reyting savaşlarının kızıştığı şu günlerde birçok yeni dizi de yayına girdi. İzleyicilerin beğenilerine sunulan yeni projelerin reyting yarışına dahil olup olamayacakları merak edilirken büyük bir beklenti ile duyurulan bir dizi için ani final kararı geldi. Show TV’den gelen karar, izleyicileri şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Diziler arası reyting savaşlarının

Eylül ayında başlayan diziler reyting yarışına iyi bir sıradan girebilmek için gerek senaryolarında gerek ise de oyuncu kadroların yapılan değişikliler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Hali hazırda belirli bir izleyici kitlesine sahip olan mevcut diziler izleyicilerini kaybetmemek adına birtakım yeniliklere imza atmaya devam ederlerken yeni diziler de izleyicileri yakalayabilmek adına etkili bir giriş yapmak için mücadele veriyorlar.

Diziler arası kızışan rekabet günden güne daha da dikkat çeken bir hal alırken bu süreçte sezonun ortası olmasına rağmen pek çok yeni dizi de izleyicilerin beğenilerine sunulmaya başlandı. Bu kapsamda büyük bir beklenti ile Show TV’nin yayın akışına dahil olan yeni projelerden biri de Ne Gemiler Yaktım oldu.

Kadınların zorlu hayatlarını işleyen Ne Gemiler Yaktım, haftalar önce yapılan tanıtımları ve oyuncu kadrosu ile bir hayli dikkat çekmişti. Ayrıca oyuncu kadrosu ile de izleyicileri heyecanlandıran dizi, son olarak 6’ncı bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin senaryosunda gerçek hayattan kesitlerin olması belirli bir kitlenin dikkatini çekerken reytingler yine de istenilen seviyelere çıkamadı. Bu kapsamda Show TV’den dizinin sevenlerini kahredecek bir karar çıktı.

REYTİNGLER YÜKSELMEDİ

Başrollerinde; Deniz Baysal, Berk Hakman, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil gibi başarılı isimlerin yer aldıkları Ne Gemiler Yaktım, Show TV ekranlarında izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. Özellikle kadın izleyicileri hedefleyen hikayesi ile tanıtımının dönmeye başladığı günden bu yana bir şekilde gündemden düşmeyen dizi, reytinglerde ise istediğini bulamadı.

FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Son dönemlerin en başarılı kadın oyuncularından olan Deniz Baysal ile Devrim Özkan’ın gerçek hayattan kesitler barındıran Ne Gemiler Yaktım’da sergiledikleri performanslar, izleyiciler tarafından çok beğenildi. Ancak bu beğeni durumu, reytinglerin yükselmesi noktasında pek de etkili olamadı. Bu neden ile Show TV yönetimi dizinin 8’nci bölümü ile ekranlara veda etmesine karar verdi.