Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pendikspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in 21. haftasında

Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş, Siltaş Yapı Pendikspor ile karşılaşacak. Şampiyonluk yarışında iddialı konumda olan Beşiktaş, zorlu deplasmanda 3 puan arayacak.

Beşiktaş, 20 lig maçında elde ettiği 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetle haftaya 35 puanla 4. sırada girdi. Fernando Santos’un önderliğinde son iki maçtan galibiyetle ayrılan siyah-beyazlı ekip, Pendikspor karşısında bu sezon ilk kez üst üste üç galibiyet almayı hedefliyor.

Son 8 maçından galibiyet çıkaramayan Siltaş Yapı Pendikspor ise 16 puanla 19. sırada bulunuyor. İlk devrede oynanan mücadele 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Bu kez evinde avantajı elinde bulunan Pendikspor, Beşiktaş’a karşı sürpriz bir sonuç elde etmeye çalışacak.

Ancak, Beşiktaş’ta 6 oyuncu çeşitli sebeplerle forma giyemeyecek durumda. Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Omar Colley, Daniel Amartey, Arthur Masuaku ve Vincent Aboubakar, milli takım görevi nedeniyle maç kadrosunda yer alamayacak. Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic ise sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Dört oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Mert Günok, Necip Uysal, Tayfur Bingöl ve Gedson Fernandes, Pendikspor maçında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta cezalı duruma düşecekler ve Yukatel Adana Demirspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecekler.

Beşiktaş’ın bu kritik mücadelesi, yarın saat 19.00’da Pendik Stadı’nda başlayacak ve futbolseverler ekran başına kilitleyecek. Maçın sonucu hem ligdeki sıralamaları hem de takımların moral durumlarını belirleme açısından büyük öneme sahip olacak.