Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de fuhuş operasyonu: 12 kadın kurtarıldı

Kocaeli ve İstanbul’daki 12 adreste eş zamanlı olarak fuhuş operasyonu gerçekleşti. Operasyonda 9 kişi yakalanırken, 12 kadın da kurtarıldı.

Kocaeli ve İstanbul'daki 12

İstanbul ve Kocaeli’de 12 adreste düzenlenen eş zamanlı operasyonda eldeki bilgilere göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nün “fuhşa aracılık ve yemin etme” suçundan dolayı yürütülen soruşturmada 16 Ocak’ta Kocaeli’de 7 adrese operasyon yapılırken, İstanbul’da da 5 adreste emniyet ekipleri operasyon düzenledi.

89 BİN TL ELE GEÇİRİLDİ

Aramalar sonucunda 2 adet ruhsatsız tabanca, 67 adet mermi, suçtan elde edildiğini değerlendirilen 511 dolar, 9 bin Özbekistan Soması ve 89 bin 640 TL para ele geçirildi.

9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonlarda 1’i yabancı uyruklu olmak üzere 9 şüpheli yakalandı. İkametlerde yapılan aramalarda ise 2 ruhsatsız tabanca, 67 fişek, suçtan elde edildiği değerlendirilen 511 dolar, 9 bin Özbekistan somu ve 89 bin 640 TL ele geçirildi. Yabancı uyruklu 12 kadın da kurtarıldı. Kurtarılan kadınlar, gerekli işlemleri için İl Göç İdaresine teslim edildi. Gözaltına alınan 9 şüpheli ise emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.