Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bugün Yağmur Var Mı Yok Mu Meteoroloji AÇIKLADI! 7 Bölgede Etkili Olacak! 20 Ocak 2024 Bugün Yağmur Yağacak Mı? 20 Ocak Hava Durumu Son Dakika

Kış mevsiminin etkisini iyice gösterdiği bugünlerde yağmur yağacak mı merak konusu oldu. 20 Ocak bugün yağmur var mı araştıran vatandaşlar gözlerini Meteoroloji uyarılarına çevirdi. Yurdun dört bir yanında etkili olan hava durumu belli oldu. Peki, bugün yağmur yağacak mı? İşte 20 Ocak Cumartesi hava durumu..

Kış mevsiminin etkisini iyice

Milyonlarca vatandaşın günün en önemli maddesi bugün yağmur var mı yok mu sorusu oldu. 20 Ocak 2024 Cumartesi günü Meteoroloji Genel Müdürlüğü flaş açıklama geldi. İstanbul’dan Şanlıurfa’ya, Kars’tan Çanakkale’ye kadar çok sayıda ilin bugünkü hava muhalefeti belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 20 Ocak Cumartesi gününe ilişkin hava durumu raporunu yayınladı. 20 Ocak bugün yağmur var mı merak eden vatandaşlara Trakya, Kuzey Ege, Karadeniz ile Bilecik, Eskişehir, Erzurum ve Muş çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağış uyarıları peş peşe geldi. Marmara bölgesinde şiddetini artıracak olan yağmur son durum belli oldu. Peki, bugün yağmur yağacak mı? İşte merak edilen 20 Ocak 2024 Cumartesi Meteoroloji hava durumu..

20 OCAK BUGÜN YAĞMUR YAĞACAK MI?

Yurt çapında etkili olan soğuk hava dalgası ardından bugün yağmur var mesajı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen son değerlendirmeler ardından yurt genelinde yağmur alarmı verildi. Yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı 20 Ocak Cumartesi günü Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Giresun, Erzurum ve Muş çevrelerinde etkili olacak yağışlı havanın bilgisi geldi. Trakya kesimi, Kuzey Ege’nin iç kesimleri, Karadeniz’in iç kesimleri ile Bilecik, Eskişehir, Erzurum ve Muş çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışlar Marmara bölgesinde yer yer kuvvetli olacak. Kuzey Ege kıyıları ile Batı ve Orta Karadeniz’in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli yağış etkili olacak. İç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis etkili olacak. Gün boyu buzlanma ve don olayı görülecek.

20 OCAK 2024 CUMARTESİ METEOROLOJİ HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu olacak. Yağmur ve sağanak yağış etkili olacak. Trakya kesimi ile Bilecik çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

EGE: Bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Bugün gece saatlerinden itibaren Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı görülecek. Öğle saatlerinden sonra Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli yağış görülecek.

AKDENİZ: Bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde pus ve yer yer sis görülecek.

İÇ ANADOLU: Bugün akşam saatlerinde bölgenin kuzeyi ile gece saatlerinden sonra bölge genelinde yağışlı hava etkili olacak. Yağışlar genellikle yağmur ve sağanak gece saatlerinden sonra Eskişehir çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

KARADENİZ: Bölge genelinde yağış etkili olacak. Yağmur ve sağanak gün boyu sürecek. Gece saatlerinden sonra iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor. Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Giresun çevrelerinde kuvvetli yağış görülecek. Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili olacak.

DOĞU ANADOLU: Erzurum ve Muş çevrelerinde yağış etkili olacak. Yağışlar genellikle yağmur olarak etkili olacak. Zaman zaman karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağmaya başlayacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Bölge genelinde pus ve sis etkili olacak.