Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim 113 Bölüm Full İzle! ATV CANLI YAYIN Kardeşlerim Yeni Bölüm Tek Parça İzle! Kardeşlerim Son Bölüm İzle Youtube

20 Ocak Cumartesi günü yayınlanan Kardeşlerim 113 bölüm geldi. Yeni bölümde, “Biz Oğulcan ve Aybike’yi nasıl toparlayacağız” sesleri yükseldi. Kardeşlerim 113 bölüm yayına girdi. İzleyiciyi kahreden Kardeşlerim Şengül neden ayrıldı, belli oldu. Peki, Kardeşlerim Asiye diziden ayrılıyor mu? İşte Kardeşlerim 113 bölüm izle ekranı..

20 Ocak Cumartesi günü

Kardeşlerim son bölüm ardından izleyicinin merakla beklediği an geldi. Her hafta cumartesi günleri yayınlanan Kardeşlerim dizisinde yaşananlar izleyici gündemine girdi. 20 Ocak Cumartesi günü ekrandaki yerini alan ATV Kardeşlerim 113 bölüm yayına girdi. Kardeşlerim oyuncuları yeni bölümle birlikte odak noktası oldu. İlk bölümden bu yana Kardeşlerim oyuncu kadrosunda yer alan Şengül karakterinin akıbeti belli oldu. Kadrosunda Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Cihan Şimşek, Melis Minkari gibi oyuncuların yer aldığı Kardeşlerim dizisinde flaş ayrılık kararı herkesi üzdü. Kardeşlerim son bölüm izle ekranı geldi. Peki, Kardeşlerim Şengül neden ayrıldı? Kardeşlerim Asiye diziden ayrılıyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Kardeşlerim 113 bölüm izle ekranı..

KARDEŞLERİM 113 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KARDEŞLERİM 113 BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA

Kardeşlerim 113 bölüm geldi. 20 Ocak Cumartesi günü yayınlanan Kardeşlerim yeni bölümde Eren kardeşlerin yengesi Şengül hayatını kaybetti. Kardeşlerim dizisinde Şengül karakterine bürünen Fadik Sevin Atasoy senaryo gereği öldü. Kardeşlerim yeni bölümde biz Oğulcan ve Aybike’yi nasıl toparlayacağız sesleri geldi. Kardeşlerim 113 bölüm izle ekranında, “Yükü kardeş olanın beli bükülür ama gönlü bükülmez!” denildi. Eren ailesi bir sevdiğini daha kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadı. Bir yandan da işsizlik ve geçim derdi sorunlarıyla boğuşmaya devam eden gençler Şengül’ün ölümüyle şoke oldu. Evde ve hayatında Akif’in yokluğunu hisseden Nebahat, Akif’le ilgili aldığı kararları yeniden gözden geçirmeye başladı. Annesinin zamansız ölümünden sonra ne yapacağını bilemeyen Oğulcan’ın toparlanmasına Tolga yardımcı oldu. Berk’in Gökhan’a yaptığı kayıtsız şartsız yardımlar gün geçtikçe daha da arttı. Sado’nun karısı Gülten’in Şevval’le birtakım işler çevirdiğinden şüphelenen Suzan, gerçekleri gün yüzüne çıkartmak için harekete geçti. Ama hiç beklemediği bir durumun içine çekildi. Daha fazlası bu akşam Kardeşlerim yeni bölümde.

KARDEŞLERİM OYUNCULARI

Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Şeyma Korkmaz (Süreyya), Yaman (Emre Karayel), Fatma (Ayşe Kökçü)