Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gökhan Ercan: Kaos ortamı yaratılıyor!

İzmit’te yaşanan anket krizi ile ilgili konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, bir kaos ortamının yaratıldığını ifade ederek gelişmeleri doğru bulmadığını aktardı.

İzmit’te yaşanan anket krizi

CHP’nin İzmit Belediye Başkan Adayının belirleneceği ön seçime saatler kala partide sular durulmuyor. İddialara göre, ön seçimle ilgili anket yapan bir firma, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e kendisine muhalif üyelerle ilgili bilgileri sızdırdı. Hürriyet de bu isimleri telefonla aramaya başladı. İddianın gazetelerde yer alması sonrası CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan gazetemize açıklamalarda bulundu. Kendilerine gelen bir şikayetin olmadığını ifade eden Ercan, “Bir kaos ortamı yaratılıyor. Doğru bulmuyorum” dedi.

“DEDİKODUDAN MAGAZİN HABERLERİNDEN UZAK DURSUNLAR”

Kendisine konu ile ilgili şikayet gelmediğini ifade eden Ercan, “Bana gelen bir şey yok.  Sorun varsa, şikayet varsa ilçe örgütüne gelsin şikayeti olan. Bu işlerden rahatsız olan üyelerimiz lütfen ilçe başkanlığımıza gelsin. Şikayetleri aday adaylarına, gazetecilere yapmasınlar. Başından beri söylüyorum. Dedikodudan ve magazin haberlerinden uzak dursun partililerimiz. Şimdiye kadar bana gelen bir şikayet yok.

“KAOS ORTAMI YARATILIYOR”

Aday adayları beni arıyor kendilerine gelen şikayetleri iletiyor. Bütün aday adaylarına da söyledim. Lütfen size gelen şikayetler bize gelsin. Muhattap olan Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Başkanlığı. Onun haricinde bir adaya şikayete geliyor. Şikayetin iletilmesi gereken yer, İzmit İlçe Örgütüdür. Bunu doğru bulmuyoruz” ifadelerini kullandı.