Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beklenen paylaşım Serenay Sarıkaya’dan geldi! Aile’nin yıldızı ‘final’ notu ile duyurdu… Sona gelindi!

Aile dizisinin finali için geri sayım devam ederken Serenay Sarıkaya’dan hüzünlendiren bir paylaşım geldi. Dizinin Devin’i tarafından yapılan o paylaşım, sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte ayrıntılar…

Aile dizisinin finali için

Son olarak salı günü yayınlanan 28’inci bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan fenomen dizi ‘Aile’ için geri sayım başladı. Bir süre önce final iddiaları ile gündeme gelen ancak o dönem içerisinde bu iddia sebebi ile izleyicilerinden tepki alan projenin sona ereceği kesinleşti.

Show TV yönetimi ve dizinin yapımcıları tarafından da onaylanan final kararı, Aile’nin tutkunlarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Dizinin hem konusunu hem de oyuncu kadrosunu oldukça beğenen izleyiciler, hikayenin bu denli kısa sürmesini anlamlandıramadı. Bazı izleyiciler ise tadında bırakılan bir dizinin birçok kişi tarafından takdir göreceğini savundu.

Aile’nin finali için geri sayım devam ederken dizinin Devin’i Serenay Sarıkaya’dan yürek burkan bir paylaşım geldi. Sarıkaya, son çekime işaret ederek o paylaşımı yaptı.

SERENAY SARIKAYA’DAN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabını pek de aktif kullanmayan Serenay Sarıkaya, Aile izleyicilerini hayal kırıklığına uğratan bir paylaşımda bulundu. Setten paylaşan Sarıkaya’nın dizinin final bölümünün senaryosunu elinde tuttuğu görüldü.

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Serenay Sarıkaya, 15 yaşında iken bir güzellik yarışmasına katıldı. Yarışmadan jüri özel ödülü ile ayrılan Sarıkaya, aynı yıllarda ‘Şaşkın’ isimli sinema filminin kadrosuna dahil olarak oyunculuğa ilk adımını attı.

2008 yılında ‘Plajda isimli filmde rol alan Serenay Sarıkaya, sonrasında ise ‘Peri Masalı’ isimli televizyonda dizisinde boy gösterdi. 2008 yılında ‘Limon Ağacı’ isimli dizide ilk başrol deneyimini yaşayan Sarıkaya, 2008- 2010 yılları arasında ise ‘Adanalı’ isimli fenomen yapımda yer aldı. 2010 yılında katılmış olduğu Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda ikinci olan Sarıkaya, o yıl itibari ile adını geniş kitlelere duyurmaya başladı.

2010- 2013 yılları arasında Lale Devri’nde, 2013- 2015 yılları arasında ise Medcezir’de rol alan Sarıkaya, Netflix’te yayınlanan ‘Fi’ isimli dizide de ‘Duru Durulay’ karakterine hayat verdi. Son dönemlerde sıklık ile Netflix projeleri ile gündeme gelen Sarıkaya, şimdilerde ‘Aile’ isimli Show TV dizisinde ‘Devin Akın’ karakterini canlandırıyor.