Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Andız: “Hepimiz saygı duyup aday için çalışacağız”

İzmit Belediye Başkan adayının belirleneceği ön seçimle ilgili konuşan aday adaylarından Emre Andız, “Hepimiz saygı duyup pazartesi gününden itibaren çalışmaya başlayacağız” dedi.

İzmit Belediye Başkan adayının

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmit Belediye Başkan adayının seçileceği ön seçim sabah saatlerinde başladı. En son 2014 yılında yapılan ön seçim sonrası partililerin seçime ilgisi bir hayli yoğun oldu. Sabah saat 08.00 sularında başlayan oy kullanma işlemli saat 17.00’a kadar devam edecek. İzmit ilçe örgütünün yoğun bir mesai harcayarak tamamladığı ön seçim çalışmaları sonrası 7 bin 369 üye oy kullanacak. Seçimde ise Hüseyin Erol, Hakan Tanta, Emre Andız ve mevcut Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in yarışıyor.

“HEPİMİZ SAYGI DUYACAĞIZ”

İzmit Belediye Başkan aday adayı Emre Andız “CHP İzmit Belediye Başkan aday adayı Emre Andız: “Uzun yıllar sonra ön seçim yapılması heyecan verici. Demokrasiye tüm üyelerimizin katkı sunduğu bir ortamda adayın belirleneceği bir süreç yaşıyoruz. O yüzden çok kıymetli. Sandıktan çıkan sonuca hepimiz saygı duyup pazartesi gününden itibaren çalışmaya başlayacağız. İstatistik yanılmaz. Çoğunluğun oyunu alan tercih edilecek. O yüzden ben üyenin en hayırlı ve sağlıklı kararı vereceğini düşünüyorum.