Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11’ler

Trendyol Süper Lig’in heyecan

Trendyol Süper Lig’in heyecan dolu 21. haftasında Galatasaray, Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. İki güçlü ekibin karşı karşıya geleceği bu mücadele öncesi merak edilen detaylar şöyle:

Trabzonspor-Galatasaray Maçı Detayları:

Galatasaray, ligde bu sezon gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Hücum ve savunma anlamında rakibi Trabzonspor’dan üstün olan sarı-kırmızılı ekip, Abdullah Avcı yönetimindeki galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Trabzonspor ise zorlu mücadele öncesinde 20 maçta elde ettiği 37 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Karadeniz ekibi, evinde Galatasaray’ı yenerek bu başarısını sürdürmeyi amaçlıyor.

Öne Çıkan İstatistikler:

  • Trabzonspor, Galatasaray ile oynadığı son 10 maçta 2 galibiyet elde etti.
  • Galatasaray, bu sezon ligde hücum ve savunma kategorilerinde Trabzonspor’dan üstün bir performans sergiliyor.

Muhtemel 11’ler:

Trabzonspor: Uğurcan Çakır; Mehmet Can, Rayyan Baniya, Benkovic, Eren Elmalı; Berat, Mendy; Visca, Bardhi, Fountas; Enis

Galatasaray: Muslera; Boey, Sanchez, Abdülkerim, Barış; Torreira, Kerem Demirbay; Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu; Icardi

Teknik Direktörlerin Hedefi:

Galatasaray Teknik Direktörü Abdullah Avcı, daha önce 8 kez galip geldiği Trabzonspor’un başındaki Okan Buruk karşısında bir galibiyet daha elde ederek takımının çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

Maçın hakemi Abdulkadir Bitigen olacak ve mücadele Papara Park’ta saat 19.00’da başlayacak. Futbolseverler, bu zorlu mücadeleyi heyecanla bekliyor.