Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tayfun Balıkçı: Ön seçim hareketlilik getirdi

CHP Körfez Belediye Başkan aday adayı Tayfun Balıkçı ön seçim hakkında değerlendirmelerde bulundu. Balıkçı, “Ön seçim kararı parti içi hareketlilik sağladı” dedi.

CHP Körfez Belediye Başkan

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Körfez adayının belirleneceği ön seçim heyecanı başladı. Sabah 10.30’da başlayan oy kullanma işlemleri saat 17.00’de sona erecek. Körfez Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleşen ön seçimde 2 bin 98 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Ön seçimde Bozkurt Uslu, Tayfun Balıkçı, Nurcan Kuşçu, Emirşah Torun ve Aynur Vergili yarışıyor. Ön seçimi CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş yönetiyor.

BALIKÇI ÖN SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

CHP Körfez aday adayı Tayfun Balıkçı ön seçim hakkında, “Genel merkezimiz Körfez için 5 aday olduğunu gördüğünde Eskişehir ve Bilecik milletvekilimizi bölgede görevlendirdi. Vekillerimiz, eski il başkanları, mevcut il başkanı ve eski belediye başkanlarını dinlediler ve bir rapor hazırladılar.

“DEMOKRATİK BİR ŞEKİLDE…”

Ondan sonraki süreçte de genel merkezimiz ön seçime karar verdi. Parti içi temayül yoklaması gibi bir sistemle bir değerlendirme yapmak istedi. 5 aday adayı arkadaşımız var. Biz de bunu istiyorduk zaten. Demokratik bir şekilde adayımızı belirleyeceğiz.

“PARTİ İÇİ HAREKETLİLİK VAR”

En azından halka sorulmadan, partililerimize sorulmadan atamalar yapılıyordu. Bu da parti içi bir hareketsizliği getiriyordu. Şu an gördüğüm kadarıyla parti içi bir hareketlilik var. Diğer aday adayı arkadaşlara da başarılar diliyorum” dedi.