Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ailecek üyelikleri silinmiş “Yazıklar olsun, artık AK Parti için çalışacağım”

CHP Körfez ön seçiminde arbede yaşandı. Partinin üyelerinden Dursun Karaman kendilerine haber verilmeden kendisinin ve ailesinin üyeliklerinin silindiğini ifade etti.

CHP Körfez ön seçiminde

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Körfez adayının belirleneceği ön seçim heyecanı başladı. Sabah 10.30’da başlayan oy kullanma işlemleri saat 17.00’de sona erecek. Körfez Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleşen ön seçimde 2 bin 98 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

VEKİL BEKTAŞ YÖNETİYOR

Ön seçimde Bozkurt Uslu, Tayfun Balıkçı, Nurcan Kuşçu, Emirşah Torun ve Aynur Vergili yarışıyor. Ön seçimi CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş yönetiyor.

SESLER YÜKSELDİ, ARBEDE YAŞANDI

Oy kullanmak için okula gelen parti üyesi Dursun Karaman kendisi ile birlikte eşi ve kızının da parti üyeliklerinin silindiğini öğrendi. Bunun üzerine tepki gösteren Dursun Karaman ile partililer arasında arbede yaşandı.

“HABERİMİZ YOK”

Aile üyeleri tarafından salondan çıkartlan Karaman haberleri olmadan üyeliklerinin silindiğini belirterek, “Oy kullanmamam için bilerek yaptılar. Benim, kızım Zeynep Karaman ve eşim Melek Karaman’ın üyeliklerini silmişler.

“YAZIKLAR OLSUN”

Ben senelerdir bu partiye emek verdim. İlçe delegeliği yaptım. Şu an Çamlıtepe mahalle delegesiyim. Yazıklar olsun. Bundan sonra partiden istifa ediyorum.

“YAPTIKLARI NANKÖRLÜK”

Sosyal demokratlığı bir kenara bırakıyorum bundan sonra AK Parti’nin kazanması için çalışacağım. Ailemi silmek kolay mı? Yaptıkları nankörlük. Biz istifa etmeden bizi nasıl siliyorlar” dedi.

CHP Körfez’de 1 harf yüzünden kavga çıktı

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan BM’de Uygur Türkleri mesajı: Çin ile…