Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Burak Öksüz’ün içinden Roberto Carlos çıktı!

Kocaelispor’da Atila’nın cezalı olması nedeniyle sol bekte Burak Öksüz forma giydi. Futbolcu, müthiş bir performans ortaya koydu ve “Kimi taraftarlar dünyaca ünlü efsane sol beki örnek gösterdi ve “Adamın için Roberto Carlos çıktı” dedi.

Kocaelispor’da Atila’nın cezalı olması

ATİLA CEZALIYDI, ALTERNATİFİ DE YOKTU

Geride bıraktığımız hafta oynanan ve hakem katliamının yaşadığı Manisa Futbol Kulübü maçında hakem Mehmet Ali Özer’e maçın son bölümlerinde yaptığı itirazın ardından cezalı duruma düşen Atila, Eyüp maçında takımını yalnız bırakmıştı. Zorlu geçeceği beklenen Eyüp maçı için Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam hazır olmayan son transfer Duhan’ı kadroya almazken, stoper Burak Öksüz’e sol bekte şans verdi.

VERİLEN GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRDİ

Burak Öksüz 90 dakika boyunca kusursuza yakın bir performans ortaya koyarken savunmaya da çok destek verdi. Ligin en dominant ofans hattına sahip olan Eyüp ekibi karşısında tüm savunma hattı rakibi karşısında çok iyi dururken, stoperden devşirme sahaya sol bekte sahaya çıkan Burak haddini bilerek oynadı, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdi. Burak maçın 82. dakikasında dahi atağa destek vererek oyunun ne kadar içinde olduğunu ortaya koydu. Kimi taraftarlar da Burak’a oynadığı futbolun hakkını verdi ve “Adamın içinden Roberto Carlos çıktı” dediler.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Bu yoruma inanamadım. 90 dakika boyunca sahanın aksayan tek bölgesi Burak’ın oynadığı sol bekti. Eyüp sürekli onun olduğu kanattan geldi ve tehlike yarattı. Allah aşkına bu tespiti kim nasıl yaptı? Ne Roberto Carlosu hocam dalga mı geçiyorsunuz? Adam sürekli kendi adamlarını kaçırdı durdu. Ayrıca Atilla’nın cezası bittikten sonra Atilla kendi kanadına dönmeli ve Burak kesinlikle yedek kulübesinde beklemeli. Bu takımın ideal stoper ikilisi Yusuf Abdioğdu ve Emir Ortakayadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Elit B U-17 Ligi’nde ilimizi
Sıradaki Haber Murat Tiraki: Çok değerli bir galibiyet aldık