Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Balıkçı’dan ilk açıklama: Birlikte çalışarak Körfez’i alacağız

CHP Körfez’de ön seçim tamamlandı. 490 üyenin oyunu alan Tayfun Balıkçı partinin Körfez adayı oldu. Adaylığı hakkında açıklama yapan Tayfun Balıkçı, “Birlikte çalışarak, Körfez’i alacağız” dedi.

CHP Körfez’de ön seçim

Cumhuriyet Halk Partisi PM’sin de alınan karara göre Körfez’de ön seçim yapıldı. Körfez Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleşen ön seçimde 2 bin 98 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyordu.

 

5 ADAY YARIŞTI

Bozkurt Uslu, Tayfun Balıkçı, Nurcan Kuşçu, Emirşah Torun ve Aynur Vergili’nin yarıştığı ön seçimde bin 149 partili oy kullandı. CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş’ın yönettiği ön seçimde 490 partilinin oyunu alan Tayfun Balıkçı Körfez’in belediye başkan adayı seçildi.

 

BALIKÇI’DAN İLK AÇIKLAMA

Tayfun Balıkçı adaylığı hakkında, “Burası parti içi bir yarıştı. Burada kazanan ya da kaybeden yok. CHP kazandı. İnşallah parti büyüklerim ve küçüklerim ile başarıya ilerleyeceğiz. Diğer aday adayı arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Birlikte çalışarak, Körfez’i alacağız” dedi.

 

 

6 SANDIKTA DA BİRİNCİ

Kurulan 6 sandıkta da birinci çıkan Tayfun Balıkçı’yı diğer aday adayları tebrik etti. Tayfun Balıkçı, Nurcan Kuşçu ve Aynur Vergili ellerini havaya kaldırarak birliktelik mesajı verdi.