Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yıldıztekin saha indi: “Ben sizlerin evladıyım”

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Kocaeli’nin büyükşehir adayları belli olmaya başlarken, adaylardan Gencay Yıldıztekin sahaya indi. Yıldıztekin ilk ziyaretini Erzurum Oltu Dernekleri Federasyonu’na gerçekleştirdi.

31 Mart'ta yapılacak olan

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından açıklanan Gencay Yıldıztekin saha çalışmalarına başladı. Yıldıztekin ilk ziyaretini memleketi de olan Erzurum Oltu Dernekleri Federasyonu’na yaptı.

“HERKESE SAYGIMIZ VE SEVGİMİZ VAR”

Programda yaptığı konuşmada önemli mesajlar veren İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, “Erzurumlular’a bir karşılık beklemek adına hizmet etmedim. Karşılık bekleseydim, o zaman Dadaşlığı anlamamış olurduk. Camiamızın içinde farklı partilerde görev yapan kardeşlerimiz var. Hepsine saygımız ve sevgimiz var. Biz, herkesi bağrımıza basacağız” dedi.

“BU SEÇİMİN BİR KAZANANI YA DA KAYBEDENİ OLMAYACAK”

Yıldıztekin konuşmasının devamında ise, “Siyasi felsefemizde karalama ya da kötüleme asla yok. Bu seçimin bir kazananı ya da kaybedeni olmayacak. Seçim sonunda milletimiz bir kişiye görev verecek. Bizim siyasete bakış açımız bu. Ben bu ailenin parçası, sizlerin evladıyım. Herkesin fikirlerine ve tavsiyelerine daima açığım. Gönül kapılarını açarak şahsıma göstermiş olduğunuz sıcak misafirperverlik ve yakın ilgiden dolayı, OLFED Başkanımız Taner Sağlam ve yönetimi başta olmak üzere, federasyona bağlı tüm dernek başkanları ve yönetim kurulları ile Oltulu hemşehrilerime sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.