Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çayırova Basketbol gümbür gümbür! “98-84”

Çayırova Basketbol, Türkiye Basketbol 1. Ligi 20. hafta mücadelesinde Bursa’dan Finalspor’u konuk etti. Özellikle hücumda çok etkili bir oyun ortaya koyan ekibimiz mücadeleyi 98-84 kazandı ve kendisini Play-Off hattına attı.

Çayırova Basketbol, Türkiye Basketbol

ÇOK İYİ BAŞLADILAR

Çayırova Spor Salonu’nda taraftar desteğini arkasına alan yeşil siyahlılar karşılaşmaya Diante Watkins, Phill Greene, Serhat Uğur, Ercan Bayrak ve Oğuz Savaş beşiyle başladı. Temsilcimiz ilk periyotta hücumda üstün bir performans gösterdi ve ikinci çeyreğe 27-18 önde girdi. Maçın ikinci periyodunda da tüm oyuncularından katkı almaya devam eden Çayırova Basketbol farkı iyice arttırdı ve soyunma odasına 60-33 üstün girdi.

WATKINS ŞOV!

İkinci yarıda konuk ekip farkı azaltmak için çabaladı ancak son çeyreğe 16 sayı farkla önde giren Çayırova Basketbol maçı 98-84 kazandı. 5 oyuncunun çift haneli sayılar ürettiği karşılaşmada Watkins muazzam bir mücadelenin ardından 24 sayı, 8 asist, 5 ribaunt, 2 top çalma ve 1 blokla oynadı. ABD’li isim 10’da 9 iki sayılık, 2’de 1 üç sayılık, 3’te 3 serbest atış isabeti ile oynadı.  Çayırova’da ayrıca Kutay 15, Edward 14, İlkan Karaman 11, Oğuz Savaş 10, Tolga Kaan da 8 sayılık katkı sağladı.

FENERBAHÇE KOLEJİ’NE KONUK OLACAKLAR

Tam 11 oyuncusundan skor katkısı olan ekibimiz 41’de 27 ikilik, 18’de 11 üçlük, 11’de 11 serbest atış isabeti ile sezona damga vuran bir hücum performansı ortaya koydu. Finalspor’da Deshon’un 26, Brendan’ın 24 sayısı yeterli olmadı. Son 9 maçta 7. galibiyetini elde eden Çayırova Basketbol 26 Ocak’ta düşme hattında yer alan Fenerbahçe Koleji’ne konuk olacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür