Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CANLI ATV Müge Anlı İzle! Müge Anlı 22 Ocak Canlı İzle! ATV Müge Anlı Bugünkü Programı Canlı İzle Youtube! ATV Canlı Yayın İzle 2024 Bugün Müge Anlı İle Tatlı Sert

Yepyeni bir hafta maratonuna başlayan Müge Anlı yeni bölüm başladı. 22 Ocak Pazartesi günü ATV ekranındaki yerini alan Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüme yıllar sonra babası ve kardeşlerine kavuşan Ahsen Nur olayı damga vurdu. Ahsen Nur’un babasının yıllar önce bir bebeği daha çeşme başına bırakıp gittiği söylendi. İşte Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube ekranı..

Yepyeni bir hafta maratonuna

Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm zamanı geldi. 22 Ocak Pazartesi günü başlayan Müge Anlı canlı izle ekranı açıldı. Haftanın 5 günü ekrandaki yerini alan araştırmacı gazeteci Müge Anlı yeni haftaya başladı. Saatler 0.00 olduğunda ATV ekranındaki yayına çıkan araştırmacı gazeteci Müge Anlı sevenleri ekran karşısındaki yerini aldı. 22 Ocak Pazartesi günü yepyeni bir haftaya başlayan Müge Anlı yeni bölümde yaşananlar pes dedirtti. İzleyenlerin tüm olayları takibe aldığı Müge Anlı son bölüm izle ekranında yıllar sonra ailesine kavuşan Ahsen Nur şok eden gerçeği öğrendi. Annesinin ölümü ardından babası ve ablalarıyla tanışan Ahsen Nur, babasının bir bebeği daha çeşme başına bırakıp gittiğini öğrendi. ATV canlı yayın izle 2024 bugün Müge Anlı başladı. 22 Ocak Pazartesi günü yayınlanan Müge Anlı yeni gelişmeleri kaçırmayın. İşte 22 Ocak ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube ekranı..

ATV CANLI MÜGE ANLI İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI CANLI İZLE 22 OCAK 2024

Haftanın 5 günü ekran macerasına devam eden Müge Anlı yeni bölüm başladı. 19 Ocak Cuma akşamı yaşananlar şoke etti. Müge Anlı muhtarın para teklif ettiğini söyleyen kişi, “Gökhan’ı öldürmezsen bile bacaklarını kır” dedi. Müge Anlı Gökhan Tombak cinayeti şüphelerin odağındaki muhtarın, muhtar azasına zarar vermesi için bir kişiye haber göndererek teklifte bulunduğu iddia edildi. İddialarda bahsi geçen Osman Koç konuştu. Gökhan Tombak iddiaya göre muhtarın eşiyle olan ilişkisini kendisine anlatmıştı. Gökhan Tombak’ın ailesi ve komşusu karşı karşıya geldi ve ”Komşum cinayetten sonra zenginleşti” dedi. Muhtar, azası için ölüm emri mi verdi merak konusu oldu. Gökhan Tombak’ın ailesi ve komşuları Emrah’ı suçladı. Ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. Cinayetten sonra Emrah’ın zenginleştiğini iddia eden Asuman Tombak muhtarın çıkıp konuşmasını istedi. Emrah ise bu iddiaları kabul etmedi ve paranın tazminatı olduğunu söyledi. Müge Anlı saat kaçta, Müge Anlı kaçta başlıyor yanıtı saat 10.00 itibariyle geldi.

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Müge Anlı son dakika açıklamaları peş peşe geldi. ATV yıldızı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümde 6 çocuk yapıp her birini farklı yere bırakan anne baba ekrana geldi. “2006 yılında doğan bebeğimizi çeşme başına bıraktık” diyen Mustafa Bey’in komşuları bir çocuğu daha bıraktıklarını söyledi. İlk başta olayı hatırlamayan Mustafa Bey ardından “çeşme başına bıraktık” diyerek hatırladıklarını anlattı. Çocuğun kendisinden olduğunu bilmediğini, kızlarının annesinin mental olarak çok iyi olmadığını söyleyen Ahsen Nur’un babası Mustafa beyin söylemleri herkesi şaşkın bıraktı. Müge Anlı canlı izle ekranını kaçırmayın. Müge Anlı tüm bölümleri her saat 10.00’da yayında..