Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkkan’dan vatandaşa: Veledi zina!

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımın ardından bir vatandaşın yorum yapması soncunda Türkkan ve vatandaş arasında gerginlik yaşandı. 

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın X hesabından yaptığı paylaşımın ardından vatandaşla arasında gerginlik yaşandı. Türkkan, vatandaşa veledi zina dedi.

“HALA KONUŞUYOR MUSUN?”

Lütfü Türkkan X hesabından yaptığı paylaşımda; “Eski NarkoBakan’ın üç beş koruma verdiği Halil Konakçı, bu dönemin 28 Şubat’taki Müslüm Gündüzüdür. Not edin bunu bir tarafa” dedi. Türkkan’ın bu paylaşımı sonrasında Haydar Battal isimli kullanıcı yorum yaptı ve yaptığı yorumda; “Şehit bacısına küfredip hala konuşuyor musun?” dedi.

“UTANMAZ”

Türkkan ise Battal’a cevap vererek, “Ensarda götürdükleri senin bacın değil miydi utanmaz. Ona ses çıkarmadın, rıza gösterdin” ifadelerini kullanırken, Haydar Battal da, “Ona da gösterdim sana da gösteriyorum. Ve göstermeye devam edeceğim o küfürü sana yedirene kadar” sözlerini kullanınca Lütfü Türkkan; “Veledi zina, bu hesaptan sağa sola laf yetiştirmekten milletin anana avradına küfür etmesinden hoşnut oluyorsun” ifadelerini kullandı.