Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Melahat Demir Kimdir? Gelinim Mutfakta Yeni Gelin Melahat Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Melahat Instagram Hesabı

Gelinim Mutfakta 1306. bölüm başladı. 22 Ocak Pazartesi günü yayına giren Gelinim Mutfakta yeni yarışmacılar dramlarıyla geldi. Filiz ve kaynanası Dilek’in elenmesiyle yeni yarışmacılar geldi. Altın yarışına kaynanası Sibel hanımla katılan yeni gelin Melahat Demir merak edildi. Peki, Gelinim Mutfakta Melahat Demir kimdir? İşte Gelinim Mutfakta Melahat Demir hayatı..

Gelinim Mutfakta 1306. bölüm

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin’in sevilen sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yeni bölüm başladı. 22 Ocak Pazartesi günü saatler 13.00 olduğunda yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışında gözler yeni kadroya çevrildi. Gelinim Mutfakta Yeşim, Tuğba, Selda’nın yer aldığı Gelinim Mutfakta yeni bölüme yeni gelin kaynana katıldı. 22 Ocak Pazartesi günü yayınlanan altın yarışında Filiz ve kaynanası Dilek elendi. Ardından yarışa yeni gelin Melahat ve kaynanası Sibel katıldı. Peki, dramlarıyla herkesi gözyaşlarına boğan Gelinim Mutfakta Melahat Demir kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Gelinim Mutfakta Melahat Demir Instagram hesabı..

GELİNİM MUTFAKTA MELAHAT DEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

22 Ocak 2024 Pazartesi gününün gelişiyle Gelinim Mutfakta kadrosu şekillendi. Her hafta cuma günleri final yapan Gelinim Mutfakta son bölüm Filiz ile kaynanası Dilek hanım elendi. Altın yarışına adapte olamadığını söyleyen Gelinim Mutfakta Filiz yolculuğu sona erdi. Filiz ile kayınvalidesi Dikek hanım yarışa veda etti. Yeni hafta maratonuna başlayan Gelinim Mutfakta 1306. bölüme Melahat Demir ile kaynanası Sibel Darcan katıldı. 19 yaşında olan Melahat Demir aslen Kayserili. İzmir’de yaşayan yeni gelin Melahat 2 yıllık evli. 10 aylık bebeği var. Melahat gelin kaynanasıyla yaşıyor. Yarışmaya dram dolu hayat hikayeleriyle katılan Gelinim Mutfakta Sibel, “Bizim öyle herkesin evi gibi huzurlu bir evi yok. Bizim yaşantımızda öyle düzgün bir şey yok” deyince gözyaşları sel oldu.

GELİNİM MUTFAKTA SİBEL DARCAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta 22 Ocak haftası başladı. Gün sonunda çeyrek altın, hafta finalinde 10 altın bilezik kazanan Gelinim Mutfakta gelinleri birincilik mücadelesine girdi. Yeni haftada altın yarışına başlayan gelin ve kayınvalide belli oldu. Filiz ve kaynanası Dilek’in yerine gelen Gelinim Mutfakta Melahat ve Sibel kaynana hayatı merak konusu oldu. Yarışmaya gelini Melahat ile kayılan Sibel Darcan 52 yaşında. Edremitli olan Sibel kaynananın 2 oğlu 2 gelini ve 1 torunu var. Bekar olan Sibel kaynana İzmir’de geliniyle yaşıyor. Durumlarının iyi olmadığını söyleyerek herkesin duygulandıran Gelinim Mutfakta Sibel kaynana hüngür hüngür ağladı. Beyhan Hanım ise başta gelini Yeşim olmak üzere tüm gelinlere şükür etmeleri gerektiğini söyledi.

.