Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömer 40 Bölüm İzle CANLI! Star TV Ömer Son Bölüm İzle! Ömer 40. Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Ömer Son Bölümünü İzle Youtube Tek Parça

Star TV sevilen yapım Ömer dizisi yeni bölüm geldi. Gamze ve Ömer bebekleriyle ilgili şok eden gerçeği öğrendi. Gamze’nin hamileliği sona mı erdi merak eden izleyiciye son durum mesajı verildi. Yıllar sonra İzzet ile yüz yüze gelen Reşat bir yandan abisinin öfkesiyle bir yandan oğluyla karşı karşıya geldi. İşte Ömer 40 bölüm izle ekranı..

Ömer 40 bölüm izle ekranı geldi. Yeni bölümleriyle yola devam eden Ömer son bölüm izle ekranını bekleyen izleyiciye yeni bölüm özeti geldi. 22 Ocak Pazartesi akşamı Star TV ekranındaki yerini alan Ömer dizisi 40 bölümde neler olacak merak eden izleyiciye yeni özet geldi. Haftanın ilk günü yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına geçen Ömer dizisi 40. bölüme Gamze ve Ömer’in bebek heyecanı damga vurdu. Bebeklerini kaybetmenin eşiğine gelen Ömer ve Gamze sadece bebeklerinin değil Gamze’nin de ölümle burun buruna geldiğini öğrendi. Ömer 40. bölümde Reşat bu beladan nasıl kurtulacak merak konusu oldu. Yeni bölümde öğrencileri ayırmak için araya giren Gamze bıçaklandı. Peki, Ömer dizisinde Gamze ölecek mi? İşte Ömer 40 bölüm izle full hd tek parça linki..

ÖMER 40 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

 

ÖMER 40 BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

22 Ocak Pazartesi günü ekran macerasına devam eden Ömer 40 bölüm geldi. Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’nın başrollerini paylaştığı Ömer dizisi yeni bölümde çocuğu olacağı haberini Nevzat’tan öğrenen Ömer, içten içe bu habere çok sevindi. Ancak haberi alış şeklinden ve Gamze’nin kaygılı halinden dolayı kırıldı. Yıllar sonra İzzet ile yüz yüze gelen Reşat, abisinin öfkesi ve intikam hırsı karşısında dehşete düştü. İzzet’in onu sevdikleriyle tehdit etmesinden kaygı duydu. Ömer baba olacağı için çok mutlu olsa da içinde yaşadığı koşullara güvenemeyen Gamze bu çocuğu dünyaya getirip getirmeme konusunda kararsız kaldı. Bu kaygıları Ömer ile aralarındaki çatışmaları alevlendirdi. Gamze’ye güven vermek isteyen Ömer, okula yeniden öğretmen olarak dönmenin mutluluğunu yaşadı. Evlerini elinden alan ve ona iş veren kişinin amcası İzzet olduğunu öğrenen Tahir büyük bir öfkeye kapıldı. Babası tarafından sevilmediğini ve takdir edilmediğini düşünen Tahir’den, “Keşke benim babam İzzet amcam olsaydı” sözü geldi. Ömer Şule’den gelen haberle büyük bir paniğe kapılıp soluğu Gamze’nin yanında aldı. Öğrenci kavgasını ayırmaya çalışan Gamze bıçaklandı.

ÖMER OYUNCULARI

Ali Düşenkalkar, Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Ali Rıza Kubilay, Bora Cengiz, Yılmaz Kunt, Barış Falay, Gökay Müftüoğlu, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Zerrin Sümer, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Melike Güner, Burcu Cavrar, Aybike Turan

DİĞER VİDEOLAR