Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Yiğit Poyraz’ın kıskançlığı şok etkisi yarattı! Yasmin Erbil tek tek sıraladı… ‘Yok artık’

Bir programda açıklamalar yapan Yasmin Erbil hem özel hayatı hem de aile hayatı ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Mehmet Ali Erbil’in babalığından sevgilisi Yiğit Poyraz’ın kıskançlığına kadar pek çok konuda samimi açıklamalara imza atan Erbil, söyledikleri ile magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Bir programda açıklamalar yapan

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Şimdilerde Survivor All Star 2024’te performans sergileyen Yiğit Poyraz ile 1 yılı aşkın süredir aşk yaşayan Erbil, son olarak bir programda yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti.

Oya Çınar’ın sorularını yanıtlayan Yasmin Erbil, çapkınlığı ile nam salmış olan Mehmet Ali Erbil’in ‘baba’ kimliği ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Yanı sıra sevgilisi Yiğit Poyraz ile olan ilişkisi hakkında da konuşan Erbil, sözleri ile şok etkisi yarattı.

“BABALIK GÖRMEDİM”

Katıldığı bir programda özel hayatı ve aile hayatı ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil ile ilgili de konuştu. Mehmet Ali Erbil’i babalığına göre değerlendiren Yasmin Erbil, şu ifadeleri kullandı: “Çok gazla bir babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası var ise benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak.

İLİŞKİSİ İLE İLGİLİ KONUŞTU

Survivor’da yarışan Yiğit Poyraz ile yaşadığı aşk ile ilgili de konuşan Yasmin Erbil, Poyraz ile bir spor salonunda tanıştıklarını belirtti. ‘O beni tavladı’ diyen Erbil, Poyraz’ı Survivor’da yarıştığı dönemlerden bu yana çok beğendiğini ifade etti.

Özel hayatında çok kıskanç olduğunu belirten Yasmin Erbil, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Çok fazla kıskancım onun da etrafa karşı dikkat etmesini beklerim. Babamın zıttı, sosyal kelebek… Ben onu çok sevmiyorum erkek arkadaşım da herkes ile iyi anlaşıyor ama bu bir sınırı aşmıyor babam da o bir sınırı aşıyor. O da çok kıskanç, kıyafetime bile karıştığı oluyor.”