Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arda Turan: Kocaelispor’a çok saygı duyduk

Eyüpspor’un Kocaelispor’u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan maç ile ilgili açıklama yaptı.

Eyüpspor'un Kocaelispor'u 2-0 mağlup

DİSİPLİNİ, SİSTEMİ OLAN BİR TAKIM 
Arda Turan, Kocaelispor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu: ”Kocaelispor bizim çok saygı duyduğumuz bir takım. Ligin favorilerinden, disiplinli sistemi olan bir takım. Ertuğrul Hoca da çok saygı duyduğum, şampiyonluklar yaşamış önemli isimlerden biri. Oyuncularım ve ben bu saygıyı bilerek hazırlandık maça.

MAÇ MAÇ BAKIYORUZ
Kendi sahamızda kazanmayı çok istiyorduk. İyi mücadele ettik. İstediğimiz ve çalıştığımız şeyleri sahaya yansıtmaya başladık. Tabii eksiklerimiz var. Normalde daha iyi yaptığımız şeyleri zaman zaman daha eksik yaptık. Ama her gün gelişmeye ve öğrenmeye devam edeceğiz. Maç maç bakıyoruz. Bizim için Kocaelispor çok önemli bir sınavdı. Kazandığımız için mutluyuz.

BU SICAKLARDA OYNAMAK KOLAY DEĞİL
Oyundan da memnumum ama çok daha iyi oynamamız gerektiğini düşünüyorum. O yüzden her gün daha fazla çalışıp gelişmeye devam edeceğiz. Taraftarımızın desteğine çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel günler yaşayacağız. Özellikle oyuncularım bu sıcaklarda muhteşem bir özveri gösteriyorlar hem savunmada hem hücumda. Bu zeminlerde, bu sıcaklarda oynamak kolay değil. Onlara verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu oyunu çok daha güzel hale getiren bir takım olacağız inşallah.