Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atatürk’te dev final! İzmit Zirve mi Kocaeli Basket mi?

U-16 Yıldız Kızlar Basketbol Ligi’nin şampiyonu yarın (Salı) akşamı belli oluyor İzmit Zirve ile Kocaeli Basket kız takımlarının karşı karşıya geleceği maç İzmit Atatürk Spor Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak.

U-16 Yıldız Kızlar Basketbol

ŞAMPİYON BELLİ OLUYOR

Bu sezon merhum Yılmaz Erten adına oynanan U-16 Yıldız Kızlar Basketbol Ligi’nde heyecan sona eriyor. Kocaeli Basket ile İzmit Zirve takımlarının 16 yaş grubu şampiyonluk maçına çıkacak. İki takımımız da ilimizi Marmara Bölge Şampiyonası’nda temsil etmeyi garantiledi. Şampiyonaya birinci ve ikinci olarak gidecek takımlar bu maçın ardından belli olacak. Marmara Şampiyonası Tekirdağ ve Edirne illerinde yapılacak.

GEÇEN SEZON TÜRKİYE 9.’LUĞU MAÇINA ÇIKMIŞLARDI

U-16 finali İzmit Atatürk Spor Salonu’nda yarın saat 20.00’de başlayacak. Maçın ardından kupa töreni düzenlenecek. İki takım taraftarlarının ve basketbol severlerin final niteliğindeki maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Kocaeli Basket U-14 takımı geçen sezon il şampiyonluğunun ardından Marmara ve Anadolu birincisi olmuş, Türkiye’de son 16 takım arasına kalarak dokuzunculuk derecesi yapmıştı.

SALON DOLACAK

O takımın oyuncuları bu sezon U-16 kadrosunu oluşturuyor. Kocaeli Basket bu yıl U-14 kızlarda şampiyon, U-18 kızlarda ise ikinci oldu. İzmit Zirve ise son yıllarda kız basketboluna yaptığı yatırımların karşılığını almaya başladı ve üst üste dereceler elde ederek sıkı bir rakip, şehrimizin iyi bir temsilcisi olduğunu ortaya koydu. Derbi niteliği taşıyan maçta Atatürk Salonu’nda boş koltuğun olmayacağı düşünülüyor.