Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze Birlik tarih yazdı! 1 yıl önce 2. Amatör Lig’deydi… Şimdi SÜPERLER!

1. Amatör Lig Play-Off finalinde Gebze Birlikspor, Gölcük İdmanyurdu’nu Kaptan Fatih Yıldız’ın golü ile 1-0 mağlup etti ve adını Süper Amatör Lig’e yazdırdı.

1. Amatör Lig Play-Off

BÜYÜK ÇEKİŞME

Avni Kalkavan Stadı’nda oynanan ve baştan sona büyük bir çekişmenin yaşandığı mücadelede futbolun güzellikleri adına ne ararsanız vardı. Maçın ilk yarısını Gebze Birlik 1-0 önde tamamladı. İlk yarının ortalarında Gebze Birlik’te maçın tek kelime ile yıldızı kanat forvet Azat’ın kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen kaptan Fatih Yıldız kafa vuruşunun ardından meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. “1-0 Kaptan Fatih bu kez 45. dakikada sağdan gelen ortada topu kafa vuruşu ile kendi kalesine gönderdi ve top üst direğe çarpıp kornere çıktı. Devre Gebze Birlik’in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

KEDİ MEHMET NELER YAPTI NELER!

Başarılı sol bek Mertcan Şenyer’in kırmızı kart cezası olduğu için forma giyemediği Gebze Birlikspor ile Gölcük’ün başarılı temsilcilerinden Gölcük İdmanyurdu arasındaki final maçının ikinci yarısında da inanılmaz bir mücadele vardı. İki takım da gol bulmak için açık futbolu tercih ederken girdikleri pozisyonlardan yararlanamadı. Maçın 68 ve 70. dakikalarında iki “Süper Lig” pozisyonu yaşanırken iki pozisyon da Gölcük ekibinden geldi. İkinde soldan yapılan ortada Yusuf Başoğlu kafayı vurdu, Gebze Birlik’in kalecisi Mehmet Tanrıkulu, nam-ı diğer “Kedi Mehmet” topu çataldan aldı ve kornere gönderdi.

BÜYÜK ŞOK

2 dakika sonra atak yönü sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gölcük ekibinde bu kez Efe topa kafa ile vurdu. Gölcük İdmanyurdu takımı ve yedek kulübesi dahil “Gol” diye koştu. Ancak Mehmet Tanrıkulu topu tam 90’dan kornere tokatladı ve sahadaki herkes bu kurtarış karşısında büyük bir şok yaşadı. 77’de Gölcük İdmanyurdu’nda Efe’nin şutunda Gebze Birlik savunması topu çizgiden çıkardı. Mehmet’in kader kurtarışlarının ve Gölcük’ün kaçırdığı golün ardından maçın sonlarına doğru Gebze Birlik’te Azat ve Fatih net pozisyonlardan yararlanamadı.

BAŞKAN ŞENER YILMAZ, ANTRENÖR ETHEM KILIÇ

Maçın hakemi Sabit Selvi, seyir zevki yüksek ve tempolu maçta son düdüğü çaldı ve Gebze Birlikspor adını Süper Amatör Lig’e yazdırdı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in de izlediği maçın ardından Gebze ekibinin teknik kadrosu, futbolcuları ve taraftarının sevinci görülmeye değerdi. Başkanlığını Şener GYO’nun yaptığı Şener Yılmaz’ın, antrenörlüğünü Ethem Kılıç’ın yaptığı Gebze Birlik böylece 1 yıl içinde ikinci şampiyonluğunu elde etti ve Süper Amatör Lig’e adını yazdırarak büyük bir başarıya imza attı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çorum Futbol Kulübü - Kocaelispor:
Sıradaki Haber Çorum Futbol Kulübü – Kocaelispor: 0-2 “Foto Galeri – Ali Köksal”