Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti İzmit’e en uygun aday… Kimler konuşuluyor?

İyi Parti İzmit Belediye Başkan adayının kim olacağı merak ediliyor. Masada üç seçenek var. İşte detaylar…

İyi Parti İzmit Belediye

İyi Parti’de aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Partinin en çok merak edilen ilçelerinden biri hiç kuşkusuz İzmit. Bilindiği üzere İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İyi Parti ile güçlü bir diyalog kurmayı kendi siyasi geleceği açısından öncelemişti. İyi Partili Yaşar Kardeş İzmit Belediyesinde Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. İyi Parti’nin eski il yöneticilerinden Cem Serhat Dayanç belediyede koordinatör. Bu iki ismin yerel seçimlerde nasıl bir aksiyon alacağı merak ediliyor.

ANAYURTLU REDDETTİ

İyi Parti’nin İzmit adayları da merak edilirken, masadaki seçeneklerden biri Mustafa Anayurt’luydu. Kocaeli Yayıncılar ve Kitapçılar Derneği Başkanı, Anayurt Yayınları’nın sahibi Mustafa Anayurtlu, genel seçimlerde de İyi Parti’nin Kocaeli Milletvekili aday adayı olmuştu. Ancak Anayurtlu, yerel seçimlerde İzmit Belediye Başkan adaylığını düşünmediğini İl Teşkilatına iletti.

MAHİR FUAT METİN VE EMRE EVREN

İyi Parti İzmit için çeşitli seçenekler üzerine de çalışıyor. Son günlerde öne çıkan isimlerden birinin de İzmit İlçe Yöneticilerinden, genç bir isim olan Avukat Mahir Fuat Metin olduğu öğrenildi. Metin’in masadaki güçlü adaylardan biri olduğu ifade ediliyor. İzmit adaylığı için ismi geçen bir diğer isim ise İyi Parti İl Başkan yardımcılarından Emre Evren.

KAMİL ŞİRİN

Öte yandan İyi Parti’nin Kocaeli Milletvekili adayı, Gebze bölgesinin önemli gazetecilerinden Yüksel Ercan, partinin İzmit adayıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İzmit adaylığı için son genel seçimlerde partinin milletvekili adaylarından biri olan Kamil Şirin’i öne çıkaran Yüksel Ercan, Şirin’i “İzmit için en uygun aday” olarak değerlendirdi.

TAHMİN EDİLEMEYECEK BİR BAŞARI

Yüksel Ercan paylaşımında, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimde İYİ Partiden İzmit belediye başkan adaylığı için en uygun isim Av.Mehmet Kamil Şirin olabilir. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan genel seçimde İYİ Parti Kocaeli milletvekili adayı olan ve güzel bir performans gösteren Şirin ile birlikte İYİ Parti İzmit’te hiç tahmin edilmeyecek bir başarıya imza atabilir” ifadelerine yer verdi.

MAHİR FUAT METİN

EMRE EVREN

KAMİL ŞİRİN

MUSTAFA ANAYURTLU