Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani 19 Bölüm Full İzle Tek Parça! Fox TV Yabani 19. Bölüm FULL İZLE! Yabani Son Bölüm İzle Youtube! Yabani 19 Bölüm İzle Full HD Tek Parça

Salı günlerinin en sevilen yapımı Yabani 19 bölüm başladı. 23 Ocak Salı akşamı yayınlanan Yabani yeni bölümde Yaman pusulası Rüya ile yola çıktı. Kilit sırlara ulaşan Yaman’ın babası Güven nezarete girdi. Gerçeklerin şiddeti, herkesin hayatlarını kökünden sarsabilecek boyuta geldi. İşte Yabani 19 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Yabani son bölüm izle ekranı geldi. 23 Ocak Salı gününün gelişiyle yeni bölümü merak edilen Yabani 19 bölüm izle paneli geldi. Her hafta salı günleri yayınlanan Yabani 19 bölüm izle full HD tek parça ekranı bekleyen izleyiciye özet geçildi. Neslihan’ın babası Eşref’in öldürülmesi Güven’in üzerine kaldı. Soysalanların evine yıldırım düştü. Yaman Ali bir yandan katilin Serhan olduğuna emin olurken bir yandan da ne yapacağını düşünmeye başladı. Suç Serhan yerine babası Güven’in üstüne atılınca Yaman Ali çıldırdı. 23 Ocak Salı günü yayınlanan Yabani son bölüm full izle ekranında Yaman babasını kurtarmak için gerçeğin peşine düştü. Önüne çıkan duvar ise Alaz oldu. İzleyicilerin araştırdığı Yabani 19 bölüm full izle ekranı geldi. İşte Yabani 19 bölüm full izle tek parça linki..

YABANİ 19 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

YABANİ 18 BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA

23 Ocak Salı günü ekrana gelen Yabani yeni bölüm başladı. Yabani 19 bölüm izle ekranında Eşref’in öldürülmesi Soysalanlar evine yıldırım gibi düştü. Yaman Ali bunu yapanın Serhan olduğuna emin. Fakat suç Serhan yerine babası Güven’in üstüne atıldı. Yaman babasını kurtarmak için gerçeğin peşine düştü. Serhan onu evden, çocuklarından ve kendisinden uzaklaştıran Neslihan’ın baba acısı boşluğundan yararlanarak Soysalanlar hanesine geri döndü. O evde kalabilmesinin tek yolu geçmişte de uyguladığı bir formül oldu. Bunu anlayan Yaman’ın tepkisi Serhan’ın tahmin edemeyeceği düzeyde oldu. Alaz babasına destek olmaya devam etti. Çağla ise karanlık bir yola girdi. Cesur ve Asi, Çağla’nın dağılmış haliyle karşılaştı. Ona yardım etmek için kendilerini tehlikeye atıldı. Fakat karşılarına çıkan duvar Alaz oldu. Asi ve Alaz’ın bu olayda farklı taraflarda yer almaları onların aralarını daha da gergin bir hale getirdi. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam saat 20.00’da Yabani 19. bölümde..

YABANİ DİZİ OYUNCULARI

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Serdar Yeğin, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan

DİĞER VİDEOLAR