Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuruluş Osman Son Bölüm 145 Bölüm FULL İZLE! Kuruluş Osman 145 Bölüm İzle TEK PARÇA! ATV Kuruluş Osman Son Bölüm Youtube dan İzle

Kuruluş Osman son bölüm izle ekranı geldi. 24 Ocak Çarşamba günü yayına giren Kuruluş Osman 145. bölüm başladı. Kuruluş Osman yeni bölüme, “Yakup Bey sakın ha benim sabrımı zorlamayasın! Ezer geçerim bilesin!” sözü yankılandı. Peki, Kuruluş Osman 145. bölüm neler olacak? İşte Kuruluş Osman 145 bölüm izle ekranı..

Kuruluş Osman 145 bölüm izle başladı. 24 Ocak Çarşamba günü yayına giren Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleyenler dört gözle yeni bölümü bekledi. Her hafta çarşamba günleri yayınlanan Kuruluş Osman 145 bölüm seyre dalanlar yeni bölümde neler yaşanacak araştırdı. Burak Özçivit, Serhat Kılıç, Seda Yıldız, Özge Törer, Belgin Şimşek, Rüzgar Aksoy, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan gibi isimlerin yer aldığı Kuruluş Osman dizisinde Holofira’nın teyzesi Olivia, Yakup Bey’i arkasına alarak Yenişehir Sarayı’nı basıp Holofira için hesap sorunca olanlar oldu. Osman Bey’in öfkesi Moğol’a karşı hangi hamleyi yapmasına sebep oldu. İşte Kuruluş Osman son bölüm 145 bölüm full izle linki..

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM 145 BÖLÜM FULL İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KURULUŞ OSMAN 145 BÖLÜM FULL İZLE

Kuruluş Osman 145. bölüm, geldi. 24 Ocak Çarşamba günü yayına giren Kuruluş Osman son bölüm youtube dan izle ekranında Osman Bey, devlet olma yolunda atacağı adımlar için çoktan harekete geçti. Karacelasun, Osman Bey’in safında duranlara bedel ödedi. Uraz Bey’in obasını bastı. Osman Bey’in önünü kesmek isteyen Görklü Han ise kanlı bir savaş için harekete geçti. Yenişehir’in kapılarına dayanan Görklü Han savuşturulabilecek mi merak edildi. Osman Bey’in öfkesi Moğol’a karşı hangi hamleyi yapmasına sebep olacak merak edildi.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM 145 BÖLÜM FULL İZLE

Kuruluş Osman 145. bölüm Orhan Bey ve Holofira’nın Moğol’un elinde olduğunu öğrenen Bala Hatun ve Malhun Hatun harekete geçti. Hatunların Moğol’a karşı planı ne olacak sorgulandı. Orhan Bey ve Holofira’yı nasıl kurtaracak araştırıldı. Mehmet Bey, Alaeddin Bey ve Gonca Hatun’u bir arada görünce deliye döndü. Alaeddin ve Mehmet arasında kopan büyük kavga nasıl sonuçlandı. Holofira’nın teyzesi Olivia, Yakup Bey’i arkasına alarak Yenişehir Sarayı’nı basıp Holofira için hesap sordu. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Kuruluş Osman yeni bölümde.

DİĞER VİDEOLAR