Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yargı’nın yeni bölümü herkesi şaşkına çevirecek… Ceylin- Ilgaz gerilim hattı izleyicileri patlatacak!

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yargı, son olarak yeni bölüm tanıtımı ile gündeme geldi. Ceylin ile Ilgaz arasında gerilimin hat safhaya ulaşacağı bölümde izleyiciler de ekranları başlarında büyük stres yaşayacaklar. İşte ayrıntılar…

Kanal D’nin reyting rekortmeni

Şu sıralar hem oyuncuların hem de izleyicilerin ana akımdansa dijital platformlara yönelmeye başladıkları görülmeye başlandı. Oyuncular ana akım işlerine göre çok daha esnek çalışma koşullarına sahip olan dijital projeleri tercih etmeye başlarlarken birçok izleyici de tek üyelik ile birden fazla içeriğe ulaşabilmenin keyfini sürmeye başladı.

Dijital işlerin gündemden düşmediği şu günlerde ana akımda da çetin bir mücadele başladı. İzleyicilerin dijital projeler kaptırmak istemeyen kanallar ve yapım şirketleri ayrıca diğer kanallarda yayınlanan içerikler ile de hummalı bir reyting savaşına girdi.

Dizi projeleri arasında mücadele sürmeye devam ederken son dönemlerin en başarılı projelerinden biri de Yargı olarak öne çıktı. Uluslararası çapta büyük başarılara imza atan Yargı, milyonlarca kişi tarafından ilgi ile takip edilmeye devam ediliyor. Son olarak pazar akşamı yayınlanan bölümü ile gündemin en çok konuşulanları arasına giren Yargı, şimdi de yeni bölüm tanıtım videosu ile dikkat çekti. Yargı’nın ana karakterlerinin bu hafta karşı karşıya gelecekleri görüldü. İşte Yargı’nın yeni bölümünde yaşanacaklara dair ayrıntılar…

KATİL KİM?

Yargı’nın heyecan ile beklenilen yeni bölümünün tanıtım videosu izleyicilerin beğenilerine sunuldu. Yayınlandığı gibi milyonlarca kişi tarafından seyredilen yeni fragman, şok etkisi yarattı. Ceylin’in katilin kim olduğunu bilmesi ve bu gerçeği de Ilgaz’a söylememesi, ikiliyi karşı karşıya getirdi. Haftalar sonra yeniden gerilecek olan çiftin bu kez aşık olarak değil de bir savcı ve avukat olarak karşı karşıya gelecek olmaları, izleyicileri de heyecanlandırdı. Peki, Ceylin’in sakladığı gerçek ne? Katil kim? Bu sorular, pazar akşamı saat 20:00’de yanıt bulacak.

EMMY ÖDÜLÜ ALMIŞTI

3 sezondur ilgi ile takip edilen Yargı, geçtiğimiz aylarda önemli bir başarıya imza atmıştı. Başarılı bir hikayesi bulunan dizi, Emmy Ödülü’ne layık görülmüştü.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilçam'ın ünü oyuncularından Ahu Tuğba,
Sıradaki Haber Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor!