Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selen Görgüzel paylaştı, sosyal medya kullanıcıları ayağa kalktı! Övgü üstüne övgü… ‘Dünyalar güzeli asil kadın’

Magazin yorumculuğuna başlaması ile birlikte daha çok kişi tarafından tanınan ve popülerliği de giderek artmaya devam eden Selen Görgüzel, son olarak sosyal medya paylaşımları ile gündeme geldi. Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yayın hallerini paylaşan Görgüzel’e, kullanıcılardan yorum yağdı.

Magazin yorumculuğuna başlaması ile

Kariyerine oyuncu olarak başlayan ve genç yaşından bu yana yankı uyandıran pek çok projede boy gösteren Selen Görgüzel, son dönemlerde radikal kararları ile gündemden düşmemeye devam ediyor. Oyunculuk yaparken bir anda şarkıcılığa geçiş yapma kararı alan ve sahnelerde performans sergilemeye başlayan Görgüzel, ayrıca kişisel bakımı için başvurduğu farklı yöntemler ile de adından söz ettiriyor.

Geçtiğimiz aylarda sokakta yürürken magazin basını ile karşılaşan Selen Görgüzel, anne sütü içtiğini söylemişti. Güzelliği için böyle bir uygulamadan destek aldığını belirten Görgüzel o dönem içerisinde magazin gündemine bomba gibi düşerken ünlü isim sezon başında da magazin yorumcusu olarak sevenlerinin karşısına çıktı. Senelerdir Bircan Bali’nin moderatörlüğünde Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programında Didem Delen ve Bilal Özcan ile birlikte yorumculuk yapmaya başlayan Görgüzel, dobra yorumları ile kısa süre içerisinde izleyiciler tarafından benimsendi.

Görgüzel’in magazinsel açıklamaları nerede ise her gün gündemde yer bulurken ünlü isim son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı yeni kareler ile dikkat çekti. Program öncesi kuliste çektirdiği fotoğrafını yayınlayan Görgüzel’e, sosyal medya kullanıcılarından yorum üstüne yorum geldi. İşte detaylar…

‘HAYDİ SELO YAYINA’

Yaz boyunca bikinisi ile verdiği iddialı pozları ile gündemin en çok konuşulanları arasında yer alan Selen Görgüzel, son olarak Söylemezsem Olmaz programının kulisinden bir paylaşımda bulundu. Neşeli halleri ile dikkat çeken Görgüzel, ‘Son 2 dakika. Hadi Selo yayına’ notu ile dikkat çekti.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN GEÇER NOT

Selen Görgüzel’in Instagram hesabı üzerinden yayınladığı yeni pozu, sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgi ile karşılandı. Görgüzel, kendisi hakkında güzel tespitlerde bulunan sosyal medya kullanıcılarının yorumlarını beğenmeden edemedi.