Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı ATV Canlı Yayın İzle KESİNTİSİZ! ATV Canlı Yayın İzle 2024 Bugün Müge Anlı! Müge Anlı 26 Ocak Canlı İzle! Müge Anlı Bugünkü Programı Canlı İzle Youtube

Bir hafta finalinin daha sonuna gelen Müge Anlı yeni bölüm başladı 26 Ocak Cuma günü yayına giren Müge Anlı yeni bölüm geldi. Arkadaşı Ali Diken’i öldürüp gömen Zeynel Boyacı’nın baldızını da öldürüp aynı yere gömdüğü ortaya çıktı. Şok gelişme geldi. İşte 26 Ocak Müge Anlı canlı izle ekranı..

Bir hafta finalinin daha

Hafta içi her gün saatler 10.00 olduğunda sevenlerinin karşısına çıkan Müge Anlı başladı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı programında işlenen olaylar Türkiye gündemine girdi. 26 Ocak Cuma günü bir hafta finali bölümüyle daha ekrandaki yerini alan Müge Anlı ortalığı inletti. Programda ele aldığı olaylar günlerce konuşulan araştırmacı gazeteci Müge Anlı canlı yayın ekrana geldi. Milyonların konuştuğu Ali Diken cinayet itirafı ardından şoke eden flaş gelişme geldi. 26 Ocak Müge Anlı canlı izle ekranında yaşananları takip eden izleyiciye aynı alanda iki ceset haberi verildi. Ali Diken’i öldüren Zeynep Boyacı’nın baldızını da öldürüp aynı yere gömdüğü ortaya çıktı. 26 Ocak Müge Anlı canlı yayın izle ekranını kaçırmayın. İşte ATV canlı yayın izle 2024 bugün Müge Anlı linki..

ATV MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE BUGÜN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI ALİ DİKEN CİNAYETİ SON DAKİKA

ATV yıldızı Müge Anlı İle Tatlı Sert programında yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi. Müge Anlı son bölümde arkadaşı Ali Diken’i öldürdüğünü itiraf eden Zeynel Boyacı gözaltına alındı. Programın ardından yurt dışına kaçacağı sırada ekipler tarafından yakalanan Zeynel Boyacı, ekiplere cesedi gömdüğü yeri gösterdi. Katil zanlısının ifadesi ardından bölgede arama yapan ekipler bir cesede daha ulaştı. Ali Diken’in cesedinin bulunduğu aynı bölgenin yaklaşık 30 metre uzağında battaniyeye sarılı 26 yaşında kadın cesedi olduğu ortaya çıktı. Cesedin Ali Diken’i öldüren Zeynel Boyacı’nın baldızı olduğu öğrenildi.

MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE 26 OCAK 2024

26 Ocak Cuma günü haftanın son bölümü ile yayına giren Müge Anlı İle Tatlı Sert başladı. Müge Anlı son bölüm gelişmeleri izleyenleri şaşkına çevirdi. Tekerlekli sandalye bağışına devam eden Müge Anlı, “İsteyin gönderelim, yüzleri güldürelim” sloganıyla durmadı. Kafaları karıştıran Müge Anlı Ali Diken cinayetinde itiraf eden Zeynel Boyacı bir kişiyi daha öldürdüğü ortaya çıktı. Eşi stüdyoda gözaltına alınan katil zanlısı Zeynel’in baldızını da öldürdüğü ortaya çıktı. Zeynel’in baldızının Ağustos ayında ortadan kaybolduğu, ablasının da “Kardeşim beni aradı dedi ki ben hamileyim bir süre ortalarda olmayacağım” dediği söylendi. Müge Anlı’da bir itiraf da ablası İlknur’dan geldi. Eşi Zeynel’in kız kardeşini de öldürdüğünü söyleyince herkes şaştı kaldı. Müge Anlı Hasan Çelik’e ne oldu araştırılmaya başladı. Hasan Çelik’in yeğeni Deniz Çelik canlı yayında yengesinin ve kuzeninin kendisinde numarası bile olmadığını ama Hasan Çelik’in kızının kendisine hakaret dolu mesajlar attığını söyledi. “Anne de benim baba da benim babamın mezarına gelmeyeceksiniz” dediğini söyledi. Kızı ve eşi canlı yayına çıktı. Eşi “bir yere gitmiştir geri gelir” dedi.