Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Battal İlgezdi partisinden istifa etti: Yücel, bizi bilgi gelmedi dedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı’nın devam ettiği dakikalarda Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi partisinden istifa etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Merkez

CHP’de MYK’nin devam ettiği dakikalarda Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi partisinden istifa ettiğini açıkladı. İlgezdi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin son kurultayında Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler tek tek partimizden tasviye ediliyor” ifadelerini kullanarak partisinden istifa etti.

“KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLEYENLER TASFİYE EDİLİYOR”

Battal İlgezdi X hesabından yaptığı paylaşımda; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin son kurultayında Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler tek tek partimizden tasviye ediliyor. CHP’nin her kademesinde gece gündüz görev yapmış 40 yıllık bir partili olarak bu yaşananlar hem beni hem de milyonlarca partilimizi üzmüştür. Partimizin değerlerinin bu kadar hoyratça harcanmasına gönlüm razı değildir. Bu vesileyle 40 yıldır mensubu bulunmaktan onur duyduğum partimden istifa ediyorum” dedi. Kulislerdeki iddialara göre, Battal İlgezdi’nin farklı partilerle dirsek temasında olduğu iddia edildi.

YÜCEL: BİR BİLGİ GELMEDİ

Battal İlgezdi’nin istifası sonrası CHP Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel kendilerine böyle bir bilginin gelmediğini söyledi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayları hakkında da konuşan Yücel; “MYK toplantımız devam ediyor. Toplantıda böyle bir gündemin olmadığını biliyorum” dedi.