Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ateş kuşları dizisi ikinci sezonunda yeni oyuncular kimler oldu?

Türkiye’nin en popüler ve konuşulan dizilerinden biri olan “Ateş Kuşları,” 2. sezonuyla yeniden izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizi, heyecan ve sürprizlerle dolu yeni sezonunun 22. bölümünden 2. fragmanını yayınladı.

Türkiye'nin en popüler ve

Sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gören tanıtım videosunda, Gülayşe ve Barbaros’un hastanede karşılaştığı an ve Gülayşe’nin “Hayat sana vurdu. Sen de bana vurdun. Tam da babanın oğlusun!” şeklindeki sözleri dikkatleri çekti.

İlk sezonunda farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük ilgi gören Bozdağ Film imzalı “Ateş Kuşları,” ikinci sezonunun ikinci tanıtımıyla izleyicileri meraklandırdı. Yeni sezonda da aynı etkiyi yaratması beklenen dizi, Eyüboğlu ailesinin büyük bir kaza geçirdiği sahnesiyle tanıtımın merkezinde yer aldı. Ayrıca, Gülayşe ve Barbaros’un hastanede karşılaştığı anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yeni sezon çekimlerine iki hafta önce başlanan dizinin tanıtımında, bu sezon diziye katılan ünlü oyuncular Emin Gürsoy ve Bülent Polat da öne çıktı. Emin Gürsoy “Hacı Hafız” karakterine, Bülent Polat ise “Dr. Feza” karakterine hayat verecek. Dizinin 2. sezonunun yayınlanan tanıtımları, yeni sezonda farklı ve etkileyici bir “Ateş Kuşları” hikayesinin izleyicileri beklediğine işaret ediyor.

Başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Nizam Namidar, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Ali Önsöz ve çocuk oyuncular Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz ve Umut Ege Baştemur gibi isimler yer alıyor.

Merakla beklenen “Ateş Kuşları,” yakında atv ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!