Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi kampanyasında müjdeyi verdi: 10 bin TL’de beş kuruş faiz yok

QNB Finansbank, ihtiyaç kredisinde avantajlı kampanya seçeneğini duyurdu. Banka, 10 bin TL’yi sıfır faizle vereceğini duyurdu. İşte detaylar…

QNB Finansbank, ihtiyaç kredisinde

Ekonomik koşulların ağırlaşması nedeniyle pek çok kişi geçimini sürdürmekte zorlanıyor. Aynı zamanda anlık olarak ortaya çıkan ihtiyaçlar da nakit paraya duyulan ihtiyacı artırıyor. İhtiyaçlarını karşılamakta zorlananlar, bankalara başvuru yapabilir. Bankaların uyguladığı aylık faiz oranları normal şartlarda %4’ün üzerindedir. Ancak avantajlı kampanya seçenekleri sayesinde daha düşük faizlerden yararlanmak mümkün olabilir.

Avantajlı kampanya seçenekleri sunan bankalardan biri de QNB Finansbank’tır. Banka, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere özel kampanya seçenekleri sunuyor. Bu kampanya kapsamında 10 bin TL krediyi faizsiz olarak kullanabilirsiniz.

10 BİN TL FAİZSİZ KREDİDEN YARARLANMA ŞARTLARI

10 bin TL faizsiz krediden yararlanmak isteyenlerin belli şartları yerine getirmesi gerekir. Faizsiz kredi kampanyasından sadece yeni müşteriler yararlanabilir. Yeni müşteriler başvurularını, QNB Finansbank internet sitesi üzerinden yapabilir. İnternet sitesinde yer alan başvuru formuna kimlik numaranızı, doğum tarihinizi, cep telefonu numaranızı yazmalısınız. Ardından “Hemen Başvur” yazan alana tıklamanız gerekir.

Başvurunuzu tamamladıktan sonra telefonunuz üzerinden gerekli bilgilendirme yapılır. Aynı zamanda QNB Finansbank internet şubesi üzerinden de başvuruların yapılması mümkündür. Kampanya kapsamında kredi çektiğiniz takdirde aylık 1666,67 TL ödeme yaparsınız.

36 AYA KADAR VADE FIRSATI

QNB Finansbank’tan 36 aya kadar vade olanağıyla kredi çekebilirsiniz. Ancak vade süresi 6 ayı geçtiği takdirde krediye faiz işlenir. Örneğin 10 bin TL krediyi 36 ay vade ile ödemek istediğinizde aylık faiz oranı %3,74 olur. Bu şekilde kredi çektiğinizde aylık taksit tutarı 593,67 TL’dir. Toplam geri ödeme tutarı ise 21.372,41 TL şeklindedir.

Kredi tutarının artırdığınız takdirde faiz oranı da artar. Kredi tutarı 20 bin TL olarak belirlenebilir. 20 bin TL, 6 ay vadeli olarak ödenebilir. Bu durumda aylık faiz oranı %3,99’dur. Aylık taksit tutarı 3963,94 TL’dir. Toplam olarak yapılacak geri ödeme tutarı ise 23.783,65 TL şeklindedir. QNB Finansbank’ın farklı kredi seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz.