Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim Suzan Öldü Mü? Kardeşlerim Suzan Diziden Ayrıldı Mı? Ahu Yağtu Diziden Neden Ayrıldı? Kardeşlerim Suzan Ölüyor Mu?

Kardeşlerim dizisinde Suzan karakterine hayat veren Ahu Yağtu akıbeti merak konusu oldu. Ünlü oyuncu Ahu Yağtu diziden ayrıldı mı merak edildi. 27 Ocak Cumartesi günü yayına giren Kardeşlerim 114 bölümde ölümle burun buruna gelen Suzan diziden ayrıldı mı belli oldu. Peki, Kardeşlerim Suzan diziden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Suzan öldü mü? İşte yanıtı..

Kardeşlerim dizisinde Suzan karakterine

Kadrosunda Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Melis Minkari gibi oyuncuların bulunduğu Kardeşlerim dizisinde flaş ayrılık gündem oldu. Ünlü oyuncu Ahu Yağtu sevenlerine üzen haber geldi. İlk bölümden bu yana kadroda yer alan Ahu Yağtu hayranları oyuncunun akıbetini sorguladı. Cumartesi günleri yayınlanan gençlik dizisi Kardeşlerim yeni bölüm öncesi bomba patladı. İzleyicilerin Kardeşlerim Suzan ölüyor mu, Kardeşlerim Suzan diziden ayrılıyor mu soruları yanıt buldu. Peki, Kardeşlerim Suzan neden diziden ayrıldı? Ahu Yağtu kimdir? İşte Kardeşlerim Suzan öldü mü sorusunun yanıtı ve merak edilenler..

KARDEŞLERİM SUZAN ÖLDÜ MÜ? KARDEŞLERİM SUZAN DİZİDEN AYRILDI MI?

Cumartesi günleri yayına giren Kardeşlerim dizisinde tüm gözler Suzan karakterine çevrildi. Akif’in büyük aşkı, Ömer’in gerçek annesi olan Suzan diziden ayrıldı mı merak konusu oldu. Kardeşlerim son bölümde arabayla Suzan’a çarpan Süreyya büyük bir şok yaşadı. Akif bir yandan ne yapacaklarını düşünmeye çalışırken bir yandan da Suzan’ın durumuna kahroldu. Acı haberi alan Ömer ve Yaman soluğu hemen hastanede aldı. Orhanların kapısına gelen avukat tüm Eren ailesini şaşkınlığa uğratan açıklamayı yaptı. Yaman ile bir bebek bekleyen Suzan son nefesini verdi. Böylece Ahu Yağtu Kardeşlerim dizisinden ayrıldı.

AHU YAĞTU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu İzmir’de dünyaya geldi. Çocukluğu İzmir Karşıyaka’da geçen Ahu Yağtu sanat okulundan mezun olduktan sonra 1993 yılında modellik yapmaya başladı. Ardından İstanbul’a yerleşen oyuncu son dönem yıldızı parladı. 2001 yılında oyunculuk sektörüne adım atan Ahu Yağtu kariyer hayatı boyunca birçok reklam filminde rol aldı. TV programlarında sunuculuk yapan Ahu Yağtu, Bir Avuç Deniz ve Arif V 2016 gibi sinema filmlerinde oynadı. Ahu Yağtu uzun zamandır ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde oynuyor.

AHU YAĞTU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN