Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selen Görgüzel’den şoke eden çıkış! +18 cilt bakım sırrı ‘yok artık’ dedirtti! ‘Canlı ve taze iken…”

Kariyerinde yaptığı değişiklikler, iddialı pozları, dobra açıklamaları ve daha pek çok özelliği ile gündemden düşmeyen Selen Görgüzel, son olarak cilt bakımı ile ilgili verdiği tavsiyeler ile olay yarattı. Görgüzel’in Instagram hesabı üzerinden de paylaştığı o programda kurduğu cümleler, ağızları açıkta bıraktı.

Kariyerinde yaptığı değişiklikler, iddialı

Seneler önce oyunculuk sektörüne giriş yapan ve o günden bu yana da dikkat çeken pek çok projede görev alan Selen Görgüzel, son dönemlerde ciddi bir popülerliğe ulaşmayı başardı. Oyunculuk kariyeri devam ederken radikal bir karar alarak şarkı çıkaran ve mekanlarda sahne almaya başlayan Görgüzel, sesinin yanı sıra sahne şovları ve iddialı sahne kostümleri ile de gündeme bomba gibi düştü.

Zaman zaman sahnesinde çekilen videoların sosyal medya ortamında yayılması ile gündeme gelen ve bazı şarkılarda detone olduğu gerekçesi ile de ağır eleştirilen Selen Görgüzel, sezon başında kariyer yolculuğunda bir yeniliğe daha imza attı. Senelerdir Bircan Bali’nin moderatörlüğünde Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programının değişen kadrosuna dahil olan Görgüzel, hafta içi her sabah Didem Delen ve Bilal Özcan ile birlikte izleyicilerin karşılarına çıkmaya başladı.

Yorumcularından biri olduğu Söylemezsem Olmaz’da yaptığı açıklamalar ile gündeme bomba gibi düşen Selen Görgüzel, son olarak katıldığı bir YouTube programında söyledikleri ile dikkatleri üzerine çekti. Cilt bakımı ile ilgili tavsiyelerde bulunan ve o programın linkini de sosyal medya hesabı üzerinden kullanıcılar ile paylaşan Görgüzel, +18 söylemleri ile ‘Yok artık’ dedirtti.

SÖZLERİ OLAY OLDU

Son dönemlerde cilt bakım sırları ile gündeme gelen Selen Gögüzel, geçtiğimiz aylarda magazin muhabirleri ile ayak üstü sohbet etmişti. Sohbet esnasında elinde bulunan şişesi dikkat çeken Görgüzel, cildi güzelleştirdiği için tavsiye üzerine anne sütü içmeye başladığını ifade etmişti.

Görgüzel’in anne sütü tüketmesinin yankısı henüz dinmişken ünlü isimden şaşkınlık yaratan bir açıklama daha geldi. Bir programda cilt bakımı ile ilgili konuşan Görgüzel, şu ifadeleri kullandı: “Doktorlar tarafından da onaylanan bir şey bu. Erkek spermi, canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde lifting etkisi yaratıyor. Evli kadınlar da bu anlamda kocalarını kullanabilirler.”

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Erkek sperminin cilt bakımında etkili olduğunu söylemesi üzerine tepkiler ile karşılaşan Selen Görgüzel, katıldığı programın linkini Instagram hesabının hikayeler kısmından paylaştı. Görgüzel, eleştirmeden önce araştırılması gerektiğini vurguladı.