Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’de şok gelişme! İlçe örgütü istifa kararı aldı

CHP yerel seçimler öncesi tel tel dökülüyor. Kocaeli örgütlerinde de aday belirleme süreci oldukça sancılı geçiyor.

CHP yerel seçimler öncesi

CHP yerel seçimler öncesinde çok karışık durumda. Başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı bilmecesi olmak üzere birçok ilçe örgütünde yaşanan sorunlar göze çarpıyor. İşte yaşanan bir kriz daha.

GÖKÇE ADAY GÖSTERİLDİ

CHP Parti Meclisi toplantısında dün beklenmedik bir gelişme yaşandı. İlk olarak PM’de İzmit ve Körfez adaylarının dışında başka bir adayın ilan edilmeyeceği bilgisi yayınlandı. Ancak gece yarısı farklı bir gelişme yaşandı. CHP’nin Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak Muharrem Gökçe gösterildi.

ANAÇ SAFDIŞI KALDI

CHP’nin Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak öne çıkan isim ise Doktor Mustafa Anaç’tı. Gebze bölgesinin tanınan simalarından biri olan Mustafa Anaç aniden saf dışı bırakıldı ve Muharrem Gökçe Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

KOMPLE İSTİFA

Gelişen süreçte CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ile Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat’a yakın isimlerle de bir sözlü tartışma yaşandığı ifade edildi. Gelişen süreçte bu akşam CHP Çayırova İlçe Örgütü komple istifa kararı aldı.

WHATSAPP’TAN MESAJ GÖNDERDİ

CHP Çayırova İlçe Sekreteri Zafer Uyanık, WhatsApp gruplarına bir mesaj gönderdi. Uyanık, “Herkese merhabalar. Çayırova İlçe Örgütü olarak istifa kararı aldığımızı sizlere bildirmek isterim. Çarşamba günü örgüt toplantısında detaylı şekilde açıklama yapacağız. İyi akşamlar dilerim” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Bu işleri bu hale getiren kim varsa alayınız Akp çalışıyorsunuz…Haklısın kardeşim ilçe başkanı hala bunu görmeyen genel merkez sizede yazıklar olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandilli Rasatanesi yayınladı. Bu gün
Sıradaki Haber Kandilli Paylaştı şehri büyük deprem vurdu!