Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

En İyi 9 Charlize Theron Filmi! IMDB Puanı En Yüksek Charlize Theron Filmleri

Charlize Theron, Hollywood sektörünün en başarılı isimlerinden bir tanesidir. İşte efsanevi performansları ile seyirci büyülemeyi başarmış olan Charlize Theron’un IMDB puanı yüksek filmleri…

Charlize Theron, Hollywood sektörünün

Charlize Theron, küçük yaşlardan beridir sinema sektöründe yer alan başarılı bir aktristir. Charlize Theron başarılı performansları ile birçok ödüle layık görülmüştür. Charlize Theron’un IMDB puanı oldukça yüksek olan filmleri şunlardır:

  1. CANİ – IMDB: 7,3

Cani, Charlize Theron’un Oscar ödülünü aldığı filmdir. Buna ek olarak başarılı oyuncu Charlize Theron, bu filmle yalnızca Oscar ödülünü değil, SAG ve Altın Küre ödüllerini de almayı başarmıştır. Filmde Amerika Birleşik Devletleri’nin ilk bilinen kadın seri katili olan Aileen Wuornos’un hayatı anlatılır. Aileen Wuornos, çocukluğunda istismar edilmiş ve 13 yaşında hamile kalmıştır. Yaşadıkları Aileen Wuornos’u bir cani ve intikam makinesi haline getirmiştir.

  1. ŞEYTANIN AVUKATI – IMDB: 7,5

Şeytanın Avukatı, gerilim filmleri arasında kült bir yapım haline gelmiştir. Film başrollerinde Charlize Theron, Al Pacino ve Keanu Reeves gibi usta oyuncular yer almıştır. Film, işinde bir usta olan avukat Lomax’ın zengin iş insanı John Milton ile tanıştıktan sonra yaşadığı olayları anlatır. John Milton’un gücü ve Lomax’ın zekâsı bir araya gelince ortaya ilginç olaylar çıkar.

  1. MAD MAX: FURRY ROAD – IMDB: 8,1

Mad Max: Furry Road, Mad Max serisinin 4. filmidir. Filmde, nükleer bir savaşın ardından susuzluk gibi problemlerin baş gösterdiği bir dünyada hayatta kalmaya çalışan Max karakterinin mücadelesi anlatılmıştır.

  1. THE CİDER HOUSE RULES – IMDB: 7,4

The Cider House Rules, oldukça etkileyici bir filmdir. Filmde tüm aile üyelerini kaybetmesinin sonucunda yetimhaneye düşmüş olan Hommer karakterinin hikayesi anlatılır. Hommer, yetimhanede kaldığı yıllarda yetimhanenin doktoru tarafından gördüğü şefkat sonucunda hayata karşı umutla bakan bir adam haline gelir. Hayata umutla bakan Hommer, yetimhaneden çıktıktan sonra aşkı ve hayatın gerçek anlamını aramak için yeni maceralara girişir.

  1. YOL – IMDB: 7,2

Yol filmi, en başarılı bilim kurgu filmleri arasındadır. Film, savaşlar ve uygarlıkların yok olması sonucunda değişen dünya düzenini anlatır. Bu dünya düzeninde hayatta kalmaya çalışan bir baba ve oğlu, sıcak bir iklim bulabilmek için yolculuğa çıkarlar.

  1. PROMETHUS – IMDB: 7,0

Promethus, izleyebileceğiniz en değişik filmlerden bir tanesidir. Filmde Charlize Theron’a ek olarak Noomi Rapace ve Micheal Fassbender gibi usta oyuncular yer almıştır. Film, 2098 yılında geçer ve bu yılda dünyaya gelen insana benzeyen bir uzaylı, kendini imha ederek DNA örneklerini içme sularına karıştırır. Bu olay sonucunda insanlar, bazı mutasyonlar geçirirler.

  1. THAT THİNG YOU DO – IMDB: 7,0

That Thing You Do hem komedi hem de müzikal temasını başarılı bir şekilde izlemiştir. Filmde Charlize Theron’a ek olarak Tom Hanks gibi efsanevi oyuncular da yer almıştır. Film, Mr White’ın imzaladığı albüm anlaşması ile içerisine düştüğü olayları anlatır.

  1. PAMUK PRENSES VE AVCI – IMDB: 6,1

Pamuk Prenses ve Avcı, klasik pamuk prenses hikayesini daha aksiyonlu ve etkileyici bir şekilde ele almıştır. Filmde Charlize Theron, Kristen Stewart ve Chris Hemsworth gibi başarılı oyuncular yer almıştır. Charlize Theron hem keskin güzelliği hem de başarılı performansı ile cadı karakterini çok başarılı bir şekilde oynamıştır.

  1. KAPAN – IMDB: 6,1

Kapan, gerilim ve suç temasını başarılı bir şekilde ele almıştır. Filmde bir İzlanda kasabasında meydana gelen kar fırtınası sonucunda yaşanan karmaşadan sonra işlenen cinayet anlatılmıştır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sonic the Hedgehog 3, 20
Sıradaki Haber Paramount Pictures Sonic the Hedgehog 3’ün resmi fragmanını ve posterini yayınladı…