Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 125 Bölüm Fragmanı İZLE! TRT1 Gönül Dağı Yeni Bölüm Fragman! Gönül Dağı 125. Bölüm Fragman

Bozkır dizisi Gönül Dağı 125 bölüm fragmanı geldi. Sevenlerine, “Benim tanıdığım Veysel bu değil!” sözünün geldiği Gönül Dağı yeni bölümde Veysel hapse girecek mi merak konusu oldu. Kurduğu tuzağa kendisi düşen Yasemin ölümle burun buruna geldi. İşte Gönül Dağı 125 bölüm fragmanı..

Her hafta cumartesi günleri sevenlerinin karşısına çıkan Gönül Dağı dizisinde yaşanacaklar merak konusu oldu. Bozkırda bir Anadolu masalının ekrana geldiği Gönül Dağı dizisi yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Gönül Dağı Erkan Gedelli köyüne geri döndü. Her hafta birbirinden enteresan olayların yaşandığı Gönül Dağı son bölüm ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Cumartesilerin yıldızı Gönül Dağı fragman izleyenler Veysel akıbetini mercek altına aldı. Selma’yı kayaların altında bırakmak isteyen Yasemin kendi kurduğu tuzağa düştü. Peki, Gönül Dağı yeni bölüm Veysel tutuklanacak mı? İşte Gönül Dağı 125 bölüm fragmanı..

GÖNÜL DAĞI 125 BÖLÜM FRAGMANI

Cumartesi günlerinin sevilen yapımı Gönül Dağı 125 bölüm fragmanı yayınlandı. Gönül Dağı son bölüm Selma’ya tuzak kuran Yasemin kayalıkların altında kendisi kaldı. Apar topar hastaneye kaldırılan Yasemin ölecek mi merak konusu oldu. Gedelli köyünde olaylar bitmedi. Dolandırıcı Musti ortadan yok olunca peşinden giden çok oldu. Veysel Musti’yi bulmayı kafasına koydu. Musti ölmüş olabilir denilince olanlar oldu. Daha önce Zeki olayı gibi Musti’nin olayının da Veysel’in üstüne kalacağı yeni bölümde ortaya çıktı. Gönül Dağı yeni bölüm tanıtımında Veysel’in tekrar hapse girebileceğini konuşulmaya başladı. Dolandırıcı Musti’nin kasaba çıkışında arabasının bulunduğunu öğrenen Veysel gemileri yaktı. Kenan ve Elif, bebekle ilgilenirken bebeğin annesi ortaya çıktı. Kenan ve Elif ne yapacak merak edildi. Taner ekipte çalışanlar için iş ayarladı. Filiz’e de iş bulundu ve Filiz gidecek mi sorusu gündem oldu. Musti, Veysel’le kazançlı bir iş teklifiyle gelince amcaoğulları birbirine düştü. Gönül Dağı yeni bölüm 3 Şubat Cumartesi günü ekranda..

DİĞER VİDEOLAR