Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’in bağımsız belediye başkan adayı Mustafa Can: “İzmit’te ne aka ne oka mecbur değilsiniz”

İzmit Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Mustafa Can, düzenlediği basın açıklamasında seçimlerde 79 bin oy alacağını ifade ederken, “Her zamanki gibi halkımızı kutuplaştıracak, AKP ve CHP’ye mecbur bırakacak, başka illeri bilmem ama ben İzmit’te buna müsaade etmeyeceğim. İzmit’te ne aka ne oka mecbur değilsiniz. İzmit’e can, kente heyecan gelecek” dedi.

İzmit Belediyesi Bağımsız Başkan

2024 yerel seçimlerinde İzmit Belediye Başkanlığı’na bağımsız aday olduğunu açıklayan Saadet Partisi İzmit İlçe Kurucu eski ilçe başkanı Mustafa Can basın açıklaması düzenledi. Çalışmalarına yaklaşık 4 ay önce başladığını belirten Can, “Yeniden Refah Partisi’nin milli görüş çizgisinde bir hareketin içerisinde olmadığını gördüğüm için önce siyasi parti üyeliğinden istifa ederek bağımsız kimliğime ulaştım. Ardından İzmit’in her bölgesinde çalışma yaptım. Siyasi analizlerim bağımsız aday profiline çok sıcaktı ve kararım bu yönde oldu” dedi.
İzmit’e can, kente heyecan gelecek

“BİR MUSTAFA CAN GERÇEĞİ VAR”

Adaylığını açıkladığı andan itibaren büyük hedefleri olduğunu belirten Can, “Adaylar netleşince arazide gördüğüm karşılığı sizler de göreceksiniz. Seçimleri 79 bin oy alarak kazanacağım. Seçim AKP-CHP ve bağımsız aday Mustafa Can arasında geçecek. Bu kentte doğan, büyüyen, ticaret yapan, siyasetin içinden gelen bir Mustafa Can gerçeği var. Herkesin oyunu alabilecek tek adayım. Hedefim öylesine söylenmiş bir hedef değil. İşimin zor olduğunu biliyorum. Her zamanki gibi halkımızı kutuplaştıracak, AKP ve CHP’ye mecbur bırakacak, başka illeri bilmem ama ben İzmit’te buna müsaade etmeyeceğim. İzmit’te ne aka ne oka mecbur değilsiniz. İzmit’e can, kente heyecan gelecek.