Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Mustafa Denizli Kızı Lal Denizli Çeşme CHP Adayı

Milyonların dört gözle beklediği CHP İzmir belediye başkan adayı açıklandı. İzmir Büyükşehir adayı Cemil Tugay olurken Çeşme belediyesi adayı ise Lal Denizli oldu. Teknik direktör Mustafa Denizli kızı Lal Denizli haftalardır beklenen CHP Çeşme adayı oldu. Peki, Lal Denizli kimdir? İşte yanıtı..

Milyonların dört gözle beklediği

CHP İzmir belediye başkan adayı açıklandı. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesi partilerde çalışmalar hızlandı. Bir yandan büyükşehir bir yandan ilçe belediye başkan adayları açıklandı. CJP İzmir Büyükşehir belediyesi başkan adayı Cemil Tugay olurken Çeşme belediye başkan adayı ise Lal Denizli oldu. Lal Denizli CHP adayı oldu. Teknik direktör Mustafa Denizli kızı Lal Denizli CHP Çeşme adayı olarak ilan edildi. Peki, Lal Denizli kimdir? Lal Denizli kaç yaşında, nereli? İşte CHP Çeşme belediye başkan adayı Lal Denizli kariyeri..

ÇEŞME BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI 2024

Cumhuriyet Halk Partisi aday belirleme işlemlerini hızlandırdı. İzmir Çeşme’den aday gösterilen isim ünlü teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızı Lal Denizli oldu. 31 Mart seçimlerinde yarışacak CHP belediye başkan adayları listesindeki isimlerin 9’nun kadın 12’sinin ise 40 yaş altı isimlerden oluşması dikkat çekti.

CHP ÇEŞME ADAYI LAL DENİZLİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

CHP Çeşme ilçe belediye başkan adayı Lal Denizli 1991 yılında dünyaya geldi. Milli Futbol Takım’ın yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş takımlarında teknik direktörlük yapan Mustafa Denizli ile Çiğdem Kayalı çiftinin kızı olan Lal Denizli başarılı bir isim olarak görüldü. Pierre Loti Fransız Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nü bitiren Lal Denizli Uluslararası İlişkiler üzerine yüksek lisans yaptı. CHP Gençlik Kolları’nda aktif olarak çalışan Lal Denizli Çeşme adayı oldu.