Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski Survivor yarışmacısı Yalı Çapkını kadrosuna katılıyor! Yalı Çapkını Akın kimdir? Survivor Melih Özkaya nereli, kaç yaşında?

Survivor yarışmasının başarılı yarışmacısı

Survivor yarışmasının başarılı yarışmacısı Melih Özkaya, adını duyurduğu yarışmadan sonra oyunculuk kariyerine hızla devam ediyor. Özkaya’nın yeni durağı ise Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı “Yalı Çapkını” dizisi olacak. Peki, Melih Özkaya kimdir? İşte, detaylı bilgiler:

Melih Özkaya Kimdir ve Kaç Yaşında? 1988 yılında İstanbul’da doğan Melih Özkaya, uzun yıllar profesyonel voleybol kariyerine sahip bir isimdir. 190 cm boyunda olan Özkaya, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümü’nden mezun olmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde profesyonel voleybol oynayan Melih Özkaya, Survivor 2018’de adını geniş kitlelere duyurarak dikkatleri üzerine çekti.

2011 yılında oyunculuk eğitimi alarak aktörlük kariyerine adım atan Melih Özkaya, birçok dizi ve filmde rol alarak oyunculuk yeteneğini kanıtlamıştır.

Melih Özkaya’nın Rol Aldığı Diziler:

  • “Emanet” (Komiser Ali, TV Dizisi, 2020-2022)
  • “Yazgı” (Eren, TV Dizisi, 2022)
  • “Secret” (Belgesel TV Dizisi, 2021)
  • “Mahrem” (TV Dizisi, 2021)
  • “Yer Gök Aşk” (Konuk oyuncu, TV Dizisi, 2012)

Yalı Çapkını’nda Melih Özkaya: Akın Karakteriyle Karşımızda! Melih Özkaya, Survivor’dan sonra oyunculuk kariyerine hızla devam ederek, “Yalı Çapkını” dizisinin kadrosuna dahil oluyor. Dizideki Akın karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan Özkaya, hem sporculuğu hem de oyunculuğuyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Survivor’dan yetenekleriyle ayrılan Melih Özkaya’nın, oyunculuk serüvenindeki yeni adımı ve Yalı Çapkını’ndaki performansı, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.