Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar 5 Bölüm Fragmanı YAYINDA! Kızıl Goncalar 5. Bölüm Fragmanı İzle! Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Fragmanı! Fox TV Kızıl Goncalar Gelecek Hafta

Reyting yarışında birinciliği kimseye kaptırmayan Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı geldi. Son bölümde yere yığılan Suavi Alkanlı ölüm kalım savaşına girdi. Kızıl Goncalar 5. bölüm fragmanı, ”Bizi Aldatan Bizden Değildir” sözü damga vurdu. Zeynep ile Cüneyd arasında kıvılcımlar başladı. İşte Kızıl Goncalar 5. bölüm fragmanı..

Kızıl Goncalar reyting yarışında rakiplerini geçti. Her hafta pazartesi günleri yayınlanan Kızıl Goncalar yeni bölüm merak edildi. Başrollerini Özgü Namal ile Özcan Deniz’in paylaştığı Kızıl Goncalar 5. bölüm fragmanı yayına girdi. Fox TV pazartesi dizilerinde listesinde adını ilk sıraya yazdıran Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleyenler şoke oldu. Kızıl Goncalar Zeynep ile Cüneyd aşkı resmen başladı. Suavi’nin Fransa’ya kaçırmak istediği Zeynep ile Meryem fotoğraf çekimi sırasında Naim’e yakalanmadan nasıl kaçacaklarını düşünmeye başladı. Naim’in yardım ettiği kimsesiz kadın ile çocuğuna ilgisi başlayınca olanlar oldu. Kızıl Goncalar fragman 5 bölüm fragmanı izleyenler bir yandan ölümle burun buruna gelen Suavi Alkanlı ölecek mi merak ederken bir yandan da Zeynep ile Cüneyd aşkına odaklandı. İşte Kızıl Goncalar fragman 5 bölüm fragmanı..

KIZIL GONCALAR 5 BÖLÜM FRAGMANI 

En sevilen yapımlar arasında yer alan Kızıl Goncalar dizisi son bölüm ardından izleyicilerin odak noktası Fox TV canlı izle Kızıl Goncalar 5. bölüm oldu. Kızıl Goncalar 5. bölüm izle ekranında yaşanacaklar merak konusu oldu. Suavi ile Levent’in Fransa’ya kaçırmaya çalıştığı Kızıl Goncalar son bölümde fotoğraf çektirmeye giden Zeynep ile Meryem Naim’e yakalandı. Levent’in tokatıyla ne yapacağını şaşıran Naim şaştı kaldı. Kızıl Goncalar 5. bölüm izle ekranında Suavi Alkanlı ölümle burun buruna geldi. Dizinin yeni bölümünü bekleyenlerin odak noktası Cüneyd ile Zeynep’in aşkı oldu. Anne ile oğluna yardım eden Naim’in gördükleri herkesi şaşırttı. Kızıl Goncalar yeni bölüme, “Yeryüzünü gül bahçesine çevirmekten daha güzeldir bir insanı sevindirme” sözü damga vurdu. Kızıl Goncalar 5. bölüm 5 Şubat Pazartesi günü ekranda..

DİĞER VİDEOLAR