Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor’da Nagihan ile Poyraz arasında ‘Turabi’ gerginliği… ‘O buradayken söylesene, söyleyemezsin’

Survivor’ın güçlü isimlerinden olan Turabi’nin dün akşam dokunulmazlık yarışında olmaması, izleyicileri merakta bıraktı. Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan bu yokluğun nedenini açıklarken Nagihan ve Poyraz arasında Turabi’den kaynaklı bir gerginlik yaşandı.

Survivor’ın güçlü isimlerinden olan

All Star sezonu ile ekranları şenlendirmeye devam eden fenomen yarışma programı Survivor, son olarak dün akşam Tv8’in yayın akışında yer aldı. Oynanan üçüncü dokunulmazlık oyununun ardından ada konseyinde kozlar paylaşıldı. Kırmızı takım haftalar sonra galip gelmiş olmanın keyfini çıkarırken mavi takım ise takımlarından bir kadını eleme potasına gönderecek olmanın gerginliğini yaşadı.

Haftalar sonra mavi takımı mağlup etmeyi başaran kırmızı takım, ada konseyinde birtakım açıklamalarda bulundu. Açıklamaların baş kahramanı ise Nagihan Karadere olarak öne çıktı. Dokunulmazlık yarışını almış olmalarına kendilerinin dahi şaşırdığını ifade eden Nagihan Karadere, Turabi’nin yokluğuna da dikkat çekmeden edemedi. Turabi’nin yarışta olmamasına rağmen kazanılan bu galibiyetin takım adına umut vadettiğini belirten Karadere, o esnada Yiğit Poyraz ile kısa süreli bir tartışma yaşadı. Karadere’nin Poyraz’a Turabi üzerinden verdiği gözdağı kameralara yansıdı.

TURABİ BİR KEZ DAHA OYUNA KATILAMADI

Survivor tarihinin en başarılı yarışmacılarından olan ve bu başarısını da daha önce üst üste elde etmiş olduğu şampiyonlukları ile gözler önüne seren Turabi Çamkıran, bu sene de All Star kadrosunda mücadele etmeye devam ediyor. Kırmızı takımın iddialı isimleri arasında yer alan Turabi Çamkıran’ın güçlü performansının yanı sıra sert tavrı da dikkat çekiyor.

Bir süredir gerek fiziksel gerek ise de sözlü olarak birçok All Star yarışmacısı ile karşı karşıya gelerek izleyicilerin dikkatlerini çekmeyi başaran Turabi Çamkıran, dün akşam ise parkura çıkmadı. Çamkıran’ın neden yarışta olmadığı merak konusu olurken Murat Ceylan konuya açıklık getirdi. Turabi’nin sakatlandığını belirten Ceylan’ın ardından Acun Ilıcalı da ada konseyinde bir açıklamada bulundu. Ilıcalı, Turabi’nin egzama sebebi ile doktor kontrolünde olduğunu ifade etti.

NAGİHAN’IN SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Mavi takımdan Yiğit Poyraz dün akşam ada konseyinde birtakım açıklamalarda bulundu. Kırmızı takımın ‘biz güçsüzüz, onlar bizden daha güçlü’ söylemlerine katılmadığını aksine bundan rahatsızlık duyduğunu belirten Poyraz, karşı tarafta bir strateji hatasının olduğunu savundu. Yanı sıra Turabi ile ilgili de eleştirilerde bulunan Poyraz’a Nagihan’dan yanıt geldi. İsim yazmak üzere kutunun başına giden Poyraz’a seslenen Nagihan, ‘Turabi buradayken konuşsana, neden arkasından konuşuyorsun? O buradayken konuşamazsın tabi’ ifadelerini kullandı.