Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti’nin Apo’su Settar Tanrıöğen diziye geri dönecek mi? Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu nasıl?

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin sevilen

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin sevilen oyuncusu Settar Tanrıöğen, geçen Cuma beyin kanaması geçirerek apar topar ameliyata alınmıştı. Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili son gelişmeler, ailesinin ve sevenlerinin yanı sıra hayranlarını da endişelendirmişti. Ancak, yapılan başarılı bir ameliyat sonrasında oyuncunun tedavisi sürüyor.

61 yaşındaki usta oyuncunun, önceki gün geçirdiği 1.5 saatlik operasyonla beyninde oluşan sıvı alındı. Settar Tanrıöğen şu anda yoğun bakımda bulunuyor ve ailesi tarafından sürekli olarak destekleniyor.

Olayın ardından TV8’de yayınlanan “Aramızda Kalmasın” programında yapımcı Faruk Turgut’un açıklamalarına yer verildi. Turgut, “Doktorlarından gelen bilgiyi bekliyoruz. 10 gün kadar dinlenecek. Her türlü ihtiyacı karşılanıyor. 10 ya da 15 gün sonra doktorların izin vermesiyle setlere geri dönecek.” dedi.

Settar Tanrıöğen’in sağlık durumunun olumlu bir seyir izlemesi ve doktorlarının izin vermesi durumunda yakın gelecekte dizi setlerine dönebileceği belirtildi. Oyuncunun sağlığına kavuşması ve setlere dönebilmesi için sevenleri dualarını sürdürüyor.