Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Daha önce açıklamıştı, bir kez daha gündeme geldi! Survivor Yunus Emre’den sigara ve cinsellik itirafı… ‘Yok artık’

Survivor’ın yeni sezonunun ilgi ile takip edildiği şu günlerde kadronun başarılı isimlerinden Yunus Emre Özden’in Dominik’e gitmeden önce yaptığı açıklamalar bir kez daha gündem oldu. Geçtiğimiz bölümde bir arkadaşına el hareketi yaparken kameralara yakalanan Özden’in Dominik itirafları, gündeme bomba gibi düştü. İşte ayrıntılar…

Survivor'ın yeni sezonunun ilgi

2024 All Star sezonu tüm hızı ile devam eden fenomen yarışma programı Survivor, yayınlanan her bölümü ile sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girmeyi sürdürüyor. Son olarak dün akşam oynanan dördüncü dokunulmazlık oyunu ile dikkat çeken yarışma programı, ayrıca başarılı yarışmacılarından Yunus Emre Özden’in kameralara yansıyan görüntüleri ile de gündeme bomba gibi düştü.

Yarışın başında mavi takımın kadrosunda yer alan geçtiğimiz hafta ise Berna Canbeldek ile yer değiştirerek kırmızı takıma transfer olan Yunus Emre Özden, bu sene muhteşem performansı ile izleyicileri adeta mest ediyor. Daha önce katıldığı sezonlarda agresif tavırları ile dikkat çeken bu sene ise çok daha dingin olduğu gözlenen Özden’in artırdığı parkur hızı da bir hayli takdir ediliyor.

Son olarak geçtiğimiz günlerde bir el hareketi ile gündeme gelen Yunus Emre Özden, Survivor izleyicileri tarafından daha da yakından takip edilmeye başlandı. Özden’in kısa bir süre önce evlendiğini öğrenen Survivor tutkunları büyük şaşkınlık yaşarken başarılı yarışmacının Dominik’e gitmeden önce verdiği bir röportaj da yeniden gündem oldu.

EL HAREKETİ KAMERALARA YANSIDI

Geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümü ile bir kez daha reytingleri alt üst eden Survivor’da Yunus Emre Özden’in el hareketi kameralara yansımıştı. Benchte el hareketi yaptığı görülen Özden’in kimi hedef aldığı ise tam olarak anlaşılamamıştı.

ESKİ RÖPORTAJI YENİDEN KONUŞULMAYA BAŞLANDI

Bu sene Survivor kariyerinin zirvesinde olan Yunus Emre Özden, son olarak Dominik’e gitmeden önce katıldığı bir YouTube programında söyledikleri ile gündeme geldi. Özden’in ‘Acun abi yokken daha rahat oluyor tabii’ dediği o anlar sosyal medyaya bomba gibi düşerken başarılı yarışmacının adada sigara kullanımına ve cinselliğe dair söyledikleri de dikkat çekti.

Daha önce yarışmış olduğu sezonda çalışanların içtikleri sigaraların izmaritlerini çaktırmadan toplayarak adada içtiklerini belirten Özden, cinsellik ile ilgili ise şunları söylemişti: “Orası çok farklı bir alan. Vücudun kırmızı alarma geçiyor. Artık daha böyle yemek yesem, rahat uyusam gibi dertlerin olduğu için onu tamamen idrar atmak için bir organ olarak kullanmaya başlıyorsun.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor