Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu 8 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Show TV Sandık Kokusu 8. Bölüm İzle! Sandık Kokusu Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Çarşamba gününün yıldızı Sandık Kokusu yeni bölümde, “Karsu diye biri yok artık senin hayatında!” sesleri yükseldi. 31 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan Sandık Kokusu 8. bölümde üvey babasıyla yaşadığı ilişkiyle tüm tepkileri üzerine çeken Irmak annesi Filiz’e geri döndü. Peki, Filiz Irmak’ı affedecek mi? İşte Sandık Kokusu 8 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Sandık Kokusu 8 bölüm izle ekranı takip eden izleyicilere son durum mesajı geldi. 31 Ocak Çarşamba günü yayına giren Sandık Kokusu yeni bölümde Veysel, dükkanı kapatma kararı alınca Karsu işsiz kaldı. Mahkemeden önce acil iş bulması gereken Karsu ne yapacağını şaşırdı. Atilla iş arayan Karsu için kolları sıvadı ve adamlarına kitapçı açma talimatı verdi. Sandık Kokusu hangi gün merak eden izleyicilere yeni bölüm özeti geldi. 31 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan Sandık Kokusu yeni bölüm izleyenler Atilla ve Lale iş konusunda anlaştı. Atilla, Karsular’a gitmek isteyen Lale’yi eve bırakınca Lale’nin Karsu’nun görümcesi olduğunu öğrendi. İşte Sandık Kokusu 8 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

SANDIK KOKUSU 8 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SANDIK KOKUSU 8 BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

31 Ocak Çarşamba günü yayına giren Sandık Kokusu 8 bölümde Karsu’nun patronu Veysel dükkanı kapatma kararı alınca Karsu işsiz kaldı. Çocukları için ayakta durmak zorunda olan Karsu ne yapacağını şaşırdı. Mahkemeden önce acil iş bulması gereken Karsu bir yandan da ailesiyle ilgili sorunları çözmeye çalıştı. Atilla iş arayan Karsu için kolları sıvadı ve adamlarına kitapçı açma talimatı verdi. Her çarşamba yayınlanan Sandık Kokusu yeni bölümde Atilla ve Lale iş konusunda anlaştı. Atilla, Karsular’a gitmek isteyen Lale’yi eve bırakınca Lale’nin Karsu’nun görümcesi olduğunu öğrendi. Irmak barışmak için tüm kapıları çaldı. Bu kez hedefinde İpek ve Türkan yer aldı. Türkan bu durumu nasıl karşılayacak merak konusu oldu. Sandık Kokusu 8. bölümde Karsu ve Deniz’in Atilla’nın evine gittiği bir akşam siteye Reha gelince olanlar oldu. Orada olduklarını öğrenip sinirle evi basan Reha’ya bu durum nasıl mal olacak merak edildi. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Sandık Kokusu 8. bölümde..

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI

Meriç Aral, Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Şahin Sancak, İnci Şen, Nalan Okçuoğlu, Arya Bozabalı, Emre Şen, Sedef Pehlivanoğlu, Mina Akdin, Sarp Kaan Altınçapa, Levent Can

DİĞER VİDEOLAR