Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bor Şeker Halka Az DUYURU GELDİ: Bor Şeker AŞ Halka Arz Ne Zaman? Bor Şeker Kaç Lot Verir? Bor Şeker Kimin? Bor Şeker Halka Arz Hisse Kodu

Bor Şeker halka arz bilgileri geldi. Haftalardır duruşa geçen halka arz işlemlerinde yeni dönem başladı. 1 Şubat Perşembe günü duyurusu gelen Bor Şeker halka arz bilgileri netleşti. Bor Şeker, SPK onayından geçti. Peki, Bor Şeker halka arz ne zaman? Bor Şeker kaç lot verir? İşte yanıtı..

Bor Şeker halka arz

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yeni şirket duyurusu geldi. Milyonların gündeminde ilk sırada yer alan halka arz edilen şirketler arasına Bor Şeker A.Ş. katıldı. Haftalardır yeni bir halka arz duyurusu yapmayan SPK onayını bu kez Bor Şeker için verdi. Halka arz çalışmalarına başlayan Bor Şeker AŞ lot fiyatı 26,54 TL olarak açıklandı. Peki, Bor Şeker halka arz ne zaman? Bor Şeker halka arz helal mi? Bor Şeker AŞ kimin? İşte merak edilen soruların yanıtları..

BOR ŞEKER AŞ HALKA ARZ 

1 Şubat 2024 Perşembe günün halka arz takvim güncellendi. SPK onayından geçen Bor Şeker yeni halka arz duyurusu geldi. Milyonlarca vatandaşın takibinde yer alan yeni halka arzlar arasına dahil olan Bor Şeker AŞ halka arz alım satım yapan vatandaşların takibine girdi. Merakla beklenen Bor Şeker lot fiyatı 26,54 TL olarak belirlendi. Bor Şeker halka arz ne zaman merak eden vatandaşlar için hemen belirtelim ki Bor Şeker A.Ş. talep toplama tarihileri henüz açıklanmadı. Bor Şeker AŞ taleplerinin Şubat ayının ilk haftasında toplanması bekleniyor.

BOR ŞEKER HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Borsada işlem görecek olan Bor Şeker halka arz talep toplama işlemi ardından süreç başlayacak. Bor Şeker mevcut ortaklardan Emir Haktan Dişli’nin sahip olduğu 15.000.000 TL nominal değerli C grubu paylar ile Arz Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi AŞ İkinci Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun sahip olduğu 15.000.000 TL nominal değerli C grubu payların satışı yapılacak. Bor Şeker halka arz paylarının yüzde 45’ini işletme sermayesi, yüzde 50’sini güneş enerjisi santrali yatırımı, entegrasyon ve modernizasyon yatırımları, gübre tesisi yatırımlarında ve yüzde 5’ini ise AR-GE faaliyetlerinde kullanacak. Bor Şeker halka arz detayları geldiğinde haberimizde yer vereceğiz.