Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yusuf Yazıcı sıkıntıda… Bakın neden?

Kocaelispor U-19 Takımı Teknik Sorumlusu Yusuf Yazıcı, birbirine yakın olan futbolcu grubundan azalma olacağını ve bunun için de büyük sıkıntı çekeceklerini belirtti. 

Kocaelispor U-19 Takımı Teknik

MURAT HOCAYA TEŞEKKÜR EDERİM
Futbolcularından memnun olduğunu belirten Yazıcı 3-1 kazandıkları Kullarspor maçının ardından şu şekilde konuştu: Ne yazık ki Elit Grup başvurumuz kabul edilmedi, Bölgesel Gelişim Ligi’nde oynayacağız. Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Zaman az diye endişeleniyorduk ve çok da sağlıklı bir hazırlık dönemi geçiremedik. Aldığımız haberin ardından hazırlık sürecimiz uzadı. Bu zaman diliminde antrenmanların yanında hazırlık maçları yapmaya başladık. Bugün Kullarspor ile geçen gün de Kartepe’de bir maç yaptık. Hazırlık süreci olmasına rağmen futbolcuları gerçekten iyi seviyede gördüm. Bu bakımdan takımı güzel hazırladığı için Murat Tiryaki hocaya teşekkür ederim. 

İYİ FUTBOLUN SÜRESİNİ ARTIRMAK İSTİYORUZ
Ben de bir seviyede başlamış bulundum. Eksiklerimiz yok mu, tabi ki var. Bunları da çalışarak kapatacağız. Kullar maçının özellikle ikinci yarısında üçüncü bölgede etkili olduk. Kartepe’deki maçta ise ilk iki bölgede çok iyiydik, sonuçlandırmada sorunlar yaşadık. Kullar maçında pozisyonlar bulduk ancak bunların sayısını ve topa hakim olma süremizi artırmak istiyoruz. Alperen’in sakatlığı bizi üzdü, umarım bir sorunu yoktur. 

İNDİRDİK AMA YETMİYOR
Genel olarak bakıldığında çocukların gidişatından memnunum. Kadromuzda yoğunluk var ve karar verirken çok zorlanacağız. Bazı bölgelerde hem kaliteli hem de sayı olarak fazla oyunculara sahibiz. A ya da B kişisi fark etmiyor, performansları bir birine çok yakın olan futbolcu sayısında azalmaya gitmeliyiz. Biraz indirdik ama yetmiyor… İyi futbolcuları da kaybetmek istemiyoruz. Çocukların gelişimini de düşünmemiz lazım. 

ÖYLE YAPMAZSAK İÇERİDEKİ HUZUR KAÇAR
Burada kalıp fazla süre bulamayacak arkadaşlarımızı süre bulabileceği yerlere göndereceğiz. Benim için fazla futbolcu zenginlik ama çalışmalarda moral bozukluğu olacak, gardlar düşecek, takım arkadaşlarının ve benim de enerjim düşecek. Hakikaten birbirine çok yakınlar ve dediğim gibi karar verirken hayli sıkıntı çekeceğiz. Sanırım 2-3 futbolcumuzu başka takımlarda daha fazla süre bulmak için göndereceğiz gibi görünüyor.